Durere groaznica de cap si maxilar
Buna ziua,
De cateva saptamani merg la dentist sa imi curat cariile. Totul in regula pana cand doamna dentist a inceput sa imi lucreze partea dreapta sus. Am avut ultima si penultima masea cariata pe care le-a rezolvat. Joi am fost si mi-a plombat-o pe penultima. A fosloit o freza care mi- a zdruncinat pur si simplu tot capul, maxilarul. Iar eu am niste dureri de cap in zona fruntii destul de urate si simt ca ma doare si partea aceea de sus lucrata la dentist, cumva pe interior spre cap. daca ating dintii sau daca mananc nu ma doare deloc. Noaptea ma doare cel mai tare sau daca stau in pat. De asemenea am o stare dubioasa de amenteala, oboseala si greata. Mentionez si ca am fost la mare, daca era insolatii trebuia sa fie mai grav, nu? Nu stiu daca are legatura cu maseaua sau nu, dar eu nu aveam probleme cu capul. Care ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac?
De cateva saptamani merg la dentist sa imi curat cariile. Totul in regula pana cand doamna dentist a inceput sa imi lucreze partea dreapta sus. Am avut ultima si penultima masea cariata pe care le-a rezolvat. Joi am fost si mi-a plombat-o pe penultima. A fosloit o freza care mi- a zdruncinat pur si simplu tot capul, maxilarul. Iar eu am niste dureri de cap in zona fruntii destul de urate si simt ca ma doare si partea aceea de sus lucrata la dentist, cumva pe interior spre cap. daca ating dintii sau daca mananc nu ma doare deloc. Noaptea ma doare cel mai tare sau daca stau in pat. De asemenea am o stare dubioasa de amenteala, oboseala si greata. Mentionez si ca am fost la mare, daca era insolatii trebuia sa fie mai grav, nu? Nu stiu daca are legatura cu maseaua sau nu, dar eu nu aveam probleme cu capul. Care ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Spondiloza Cerebrala?
- 3durere dupa cap... senzatie ca arde
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 9ochii rosi si dureri mari de cap
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 4Rahianestezie
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 6de aprox 10-12 zile, am dureri de cap... dar nu foarte puternice
- 1dureri de cap groaznice
- 5Medicament pt durere de cap.
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 0ameteli dureri de cap
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
- 9Vajait în ureche
- 1Dureri de cap
- 1Cefalee, putina ameteala, vedere mai slaba (pt 3-5 zile, apoi trece, iar in 4 saptamani).
Mai multe informații despre: Cefaleea cefalee si ameteala durere de maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: