Durere groaznica de cap si maxilar
Buna ziua,
De cateva saptamani merg la dentist sa imi curat cariile. Totul in regula pana cand doamna dentist a inceput sa imi lucreze partea dreapta sus. Am avut ultima si penultima masea cariata pe care le-a rezolvat. Joi am fost si mi-a plombat-o pe penultima. A fosloit o freza care mi- a zdruncinat pur si simplu tot capul, maxilarul. Iar eu am niste dureri de cap in zona fruntii destul de urate si simt ca ma doare si partea aceea de sus lucrata la dentist, cumva pe interior spre cap. daca ating dintii sau daca mananc nu ma doare deloc. Noaptea ma doare cel mai tare sau daca stau in pat. De asemenea am o stare dubioasa de amenteala, oboseala si greata. Mentionez si ca am fost la mare, daca era insolatii trebuia sa fie mai grav, nu? Nu stiu daca are legatura cu maseaua sau nu, dar eu nu aveam probleme cu capul. Care ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac?
De cateva saptamani merg la dentist sa imi curat cariile. Totul in regula pana cand doamna dentist a inceput sa imi lucreze partea dreapta sus. Am avut ultima si penultima masea cariata pe care le-a rezolvat. Joi am fost si mi-a plombat-o pe penultima. A fosloit o freza care mi- a zdruncinat pur si simplu tot capul, maxilarul. Iar eu am niste dureri de cap in zona fruntii destul de urate si simt ca ma doare si partea aceea de sus lucrata la dentist, cumva pe interior spre cap. daca ating dintii sau daca mananc nu ma doare deloc. Noaptea ma doare cel mai tare sau daca stau in pat. De asemenea am o stare dubioasa de amenteala, oboseala si greata. Mentionez si ca am fost la mare, daca era insolatii trebuia sa fie mai grav, nu? Nu stiu daca are legatura cu maseaua sau nu, dar eu nu aveam probleme cu capul. Care ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 40ameteli
- 5Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
- 13neurologie
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 1tratare masea dureri de cap
- 5Durere de ceafa si respiratie dificila
- 1dureri de cap in zona cefei
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 0Durere de cap, nu prea vad bine când ma ridic amețesc brusc
- 1Cefalee
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
- 3Ce este?
- 0Ameteala, senzatie de tensiune in spatele capului si in tample, bubite in gat.
- 1Durere os alveolar
- 1Durere maxilar dreapta sus, dureaza de o luna, ce e de facut ?
- 2Durere puternica maxilar, ajutor
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
Mai multe informații despre: Cefaleea cefalee si ameteala durere de maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: