Durere in zona pieptului si spatelui.
Acum aproximativ o saptamana am inceput sa am dureri in zona pieptului si spatelui. A inceput noaptea cu o durere puternica in partea stanga apoi urmatoarele zile a continua cateodata in stanga, alterori in dreapta sau in capul pieptului, combinate cu dureri in partea de sus a spatelui in aceasi maniera. Cateodata simt o durere slaba si in mana. Am fost la spital, am facut un EGK care a iesit normal. Ultimele analize de sange au fost facute recent si mi s-a spus ca nu este necesar sa le repet. Stiind ca am de obicei lipsa de Calciu/Magneziu am cumparat o cutie de CaMgZn. Nu mi s-a facut radiografie desi am fost consultata de 2 doctori, dintre care amandoi au zis ca plamanii suna complet normal si ca poate a fost un atac de panica desi ma indoiesc din cauza ca durerile au tot persistat in continuare. In aceste zile, au mai trecut cu miocard si diclofenac gel uns local pe zonele dureroase, chiar complet 2 zile pana au revenit din nou ocazional. Am fost si la doctorita de familie care a spus sa fac o ecografie la san dar mai trebuie sa astept o saptamana pana la programare. Daca nu se rezolva problema, ce as mai putea sa fac?
1 comentarii
Test Anxietate pe net.
Pot fi somatizari de anxietate.
Pot fi somatizari de anxietate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Durere in piept, retrosternala sau mediastinala
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 4durere piept si alte simptome
- 5Am palpitatii dupa ce mananc
- 1Durere in piept
- 0Durere in zona ficatului si in capul pieptului.
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1Dureri in piept la efort
- 1Dureri in piept, multe teste si analize, nimic gasit deocamdata
- 0Durere in piept, stern
- 0Dureri in piept
- 1Bola de stomac
- 0Durere in piept
- 1Durere in zona sternului
- 3Probleme cu inima
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: