Durere in zona pieptului si spatelui.
Acum aproximativ o saptamana am inceput sa am dureri in zona pieptului si spatelui. A inceput noaptea cu o durere puternica in partea stanga apoi urmatoarele zile a continua cateodata in stanga, alterori in dreapta sau in capul pieptului, combinate cu dureri in partea de sus a spatelui in aceasi maniera. Cateodata simt o durere slaba si in mana. Am fost la spital, am facut un EGK care a iesit normal. Ultimele analize de sange au fost facute recent si mi s-a spus ca nu este necesar sa le repet. Stiind ca am de obicei lipsa de Calciu/Magneziu am cumparat o cutie de CaMgZn. Nu mi s-a facut radiografie desi am fost consultata de 2 doctori, dintre care amandoi au zis ca plamanii suna complet normal si ca poate a fost un atac de panica desi ma indoiesc din cauza ca durerile au tot persistat in continuare. In aceste zile, au mai trecut cu miocard si diclofenac gel uns local pe zonele dureroase, chiar complet 2 zile pana au revenit din nou ocazional. Am fost si la doctorita de familie care a spus sa fac o ecografie la san dar mai trebuie sa astept o saptamana pana la programare. Daca nu se rezolva problema, ce as mai putea sa fac?
1 comentarii
Test Anxietate pe net.
Pot fi somatizari de anxietate.
Pot fi somatizari de anxietate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 18Disconfort si mici dureri in piept. Ajutor!
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 3durere in piept cand ajung cred alimentele inghitite
- 4Simt o mica durere in mijlocul pieptului
- 4apasare in piept
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 8Nu pot sa inghit
- 1arsuri epigastrice si arsuri bucale
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 10Ma doare pieptul in centru
- 5Probleme inima?
- 2Dureri de inima
- 0Dureri in piept si spate
- 0Dureri in zona inimi
- 1Inima sau altceva?
- 7Simt ceva ciudat în mijlocul pieptului sau stern
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 9Dureri in piept stanga si pe toata partea stanga a corpului
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: