Dureri ale articulatiilor
Buna seara,
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
1 comentarii
Va recomand sa va prezentati la un neurolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de vreo 10 ani ma supara incheieturile
- 23Efecte secundare Seretide
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 6durerile de picioare, articulatii
- 12Artroza sau ce poate fi?
- 18dureri de articulatii
- 5dureri articulatii picioare de aproape un an
- 6Articulatie coxo-femurala umflata - sfaturi
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 6Dureri de picioare
- 81dureri de oase si ale articulatiilor
- 5fractura baza metartas III, picior stang
- 33Dureri de oase si ale articulatiilor
- 5tendinita?
- 6Am observat ca un os de la piciorul drept este iesit in afara
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 4Dureri incheieturi si arsuri in talpa
- 3durere incheietura picior
Mai multe informații despre: Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: