Dureri ale articulatiilor

Buna seara,
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
1 comentarii

Va recomand sa va prezentati la un neurolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de vreo 10 ani ma supara incheieturile
- 6durerile de picioare, articulatii
- 7umflatura la incheietura mainii
- 8Violonista cu probleme la mana stanga.
- 9probleme ale articulatiilor muschilor si tendoanelor
- 5dureri articulatii picioare de aproape un an
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 6Dureri de picioare
- 7Poliartrita reumatoida
- 3entorsa a unei articulatii
- 3Severe dureri articulare - 25 ani
- 4magne b6
- 6am observat ca imi pocnesc si ma dor articulatiile de cateva luni
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 9durere si foarte mare chin
- 1Problema incheietura palma