Durere incheietura mana de 2 ani

Buna ziua,
Acum 2 ani am fortat incheietura mainii la modul ca am cazut pe ea. De atunci ma doare incontinuu. Am fost de 2 ori la doctor am facut 2 radiografii pe care nu se vedea nimic in neregula. Am facut si un test sa vada daca am ceva reumatism - nu am avut nici reumatism. Am facut nenumarate pauze, am purtat atele ghipsate si m am si uns cu fel de fel de unguente, creme, alifii.
Toate acestea faca efect. Precizez ca ma doare mai tare daca fac o flexie a incheieturii maini decat daca fac o extensie.
Va multumesc.
Acum 2 ani am fortat incheietura mainii la modul ca am cazut pe ea. De atunci ma doare incontinuu. Am fost de 2 ori la doctor am facut 2 radiografii pe care nu se vedea nimic in neregula. Am facut si un test sa vada daca am ceva reumatism - nu am avut nici reumatism. Am facut nenumarate pauze, am purtat atele ghipsate si m am si uns cu fel de fel de unguente, creme, alifii.
Toate acestea faca efect. Precizez ca ma doare mai tare daca fac o flexie a incheieturii maini decat daca fac o extensie.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2articulatia cotului drept
- 17reumatologie
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 4dureri insuportabile ale articulatiilor degetelor de la mana
- 70dureri de incheieturi...
- 81dureri de oase si ale articulatiilor
- 4Tumefierea articulatiilor
- 2dureri ale articulatiei mainii stangi
- 0Durere articulatii solduri dupa alergare usoara
- 3Durere incheietura mana dreapta si arsura pe os
- 1Dureri si brat umflat
- 4durere coate si antebrate simetrice
- 10articulatii dureroase
- 12Articulatii dureroase
- 0Dureri genunchi, spate, coate
- 7Durere la nivelul tuturor articulatiilor
- 2Dureri la incheieturi.
- 12Durere de articulatie
- 10Dureri articulare și musculare generalizate de aproape 1 an si jumatate (am 28 ani)
Mai multe informații despre: Articulatiile dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: