dureri insuportabile ale articulatiilor degetelor de la mana

de aproximativ 3 saptamani sufar de niste dureri aproape insuportabile la nivelul articulatiilor fiecarui deget de la ambele maini...abia mai pot sa tin ceva in mana, cum ar fi o punga sau un pix sau un vas
mentionez ca munca mea este in bucatarie, unde spal foarte multe vase zilnic, folosesc foarte mult cutitul si unelte pentru gatit
dimineata in special ma trezesc cu aceste dureri si cu maini umflate
am incercat cu medicamente pentru dureri de care stiam eu si parintii mei ca sunt bune si care stiam ca functioneaza in cazul durerilor de orice fel, dar nu au efect decat o scurta durata de timp, apoi apar iarasi durerile
multumesc oricui ma poate ajuta cu vreun sfat, sau tratament naturist deocamdata, intrucat situatia nu imi permite sa merg pentru moment la medic
sper sa fie citit mesajul meu si astept un raspuns cat de mic, un sfat, orice...
multumesc anticipat
mentionez ca munca mea este in bucatarie, unde spal foarte multe vase zilnic, folosesc foarte mult cutitul si unelte pentru gatit
dimineata in special ma trezesc cu aceste dureri si cu maini umflate
am incercat cu medicamente pentru dureri de care stiam eu si parintii mei ca sunt bune si care stiam ca functioneaza in cazul durerilor de orice fel, dar nu au efect decat o scurta durata de timp, apoi apar iarasi durerile
multumesc oricui ma poate ajuta cu vreun sfat, sau tratament naturist deocamdata, intrucat situatia nu imi permite sa merg pentru moment la medic
sper sa fie citit mesajul meu si astept un raspuns cat de mic, un sfat, orice...
multumesc anticipat
4 comentarii

Incercati sa faceti o pauza. Puteti lua un tratament naturist pentru incheieturi gen Artro Stop Rapid

Stimata Doamna,
Poliartralgiile pe care le descrieti sunt de competenta unui reumatolog.
Cautati un reumatolog cat de repede posibil, in caz contrar s-ar putea ca leziunile articulare sa fie ireversibile.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Poliartralgiile pe care le descrieti sunt de competenta unui reumatolog.
Cautati un reumatolog cat de repede posibil, in caz contrar s-ar putea ca leziunile articulare sa fie ireversibile.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu

va multumesc din suflet pentru raspunsuri
si eu sunt destul de alarmata, mai ales tinand cont de faptul ca am doar 23 de ani, si ma gandesc ca daca de acum am asemenea probleme nu stiu ce voi face mai tarziu...
va multumesc inca o data
sper ca voi putea sa imi rezolv problema asta care ma chinuie foarte tare
si eu sunt destul de alarmata, mai ales tinand cont de faptul ca am doar 23 de ani, si ma gandesc ca daca de acum am asemenea probleme nu stiu ce voi face mai tarziu...
va multumesc inca o data
sper ca voi putea sa imi rezolv problema asta care ma chinuie foarte tare

Va doresc sanatate maxima si sa nu va neglijati problema actuala!
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 18dureri de articulatii
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 3Articulatiile degetelor
- 22proteina c reactiva MARE
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 17dureri de genunchi
- 5Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 0Metatarsalgie, durere articulatie deget mijlociu picior
- 6degete amortite ambele maini
- 16dureri insuportabile ale degetelor mainii
- 1Furnicaturi in degetele de la maini si picioare.
- 1deget de la mana dreapta umflat
- 2degete reci si vinete
- 1Degetul mare umflat
- 2Pocnirea incheieturilor la copii
- 0Durere deget - mana dreapta
Mai multe informații despre: Articulatiile degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: