Incheieturi inflamate sezonier

Salutare!
Am o problema legata de trecerile iarna - primavara, toamna - iarna, etc. Toate incheieturile de vin imobile, in special genunchii. In general intai se umfla stang, iar dupa 4-5 zile se dezumfla si se umfla dreptul. Umflaturile sunt nedureroase la palpare, dar la mers dor. Acelasi lucru se intampla si cu coatele, incheturile mainii si degetele de la maini.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Am o problema legata de trecerile iarna - primavara, toamna - iarna, etc. Toate incheieturile de vin imobile, in special genunchii. In general intai se umfla stang, iar dupa 4-5 zile se dezumfla si se umfla dreptul. Umflaturile sunt nedureroase la palpare, dar la mers dor. Acelasi lucru se intampla si cu coatele, incheturile mainii si degetele de la maini.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
3 comentarii

s-ar putea sa aveti artroza, in general in sezonul rece incheieturile dor mult mai tare, se blocheaza si asa mai departe. du-te la un ortoped daca vrei sa stii mai sigur despre ce este vorba.

Buna ziua!
Raspunsul depinde de nenumarate premise: varsta, sex, greutate, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, reumatologice, metabolice, vasculare etc etc.
Aparitia unei pinflamatii poliartriculare trebuie sa va indrepte catre consultul clinic la reumatolog. Nu aveti ce cauta, pentru moment, la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Raspunsul depinde de nenumarate premise: varsta, sex, greutate, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, reumatologice, metabolice, vasculare etc etc.
Aparitia unei pinflamatii poliartriculare trebuie sa va indrepte catre consultul clinic la reumatolog. Nu aveti ce cauta, pentru moment, la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Multumesc mult pentru sfaturi. Va trebui sa astept urmatorul val ca sa pot merge la un medic, pentru ca deja a trecut acesta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri insuportabile ale articulatiilor degetelor de la mana
- 22proteina c reactiva MARE
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 3dureri articulare
- 9Ajutor: in urma cu 5 luni am suferit de un puseu de dureri articulare
- 1Apnee in prima parte a somnului cu dureri articulare
- 15fractura veche de os scafoid
- 6Dureri articulatii umeri
- 2Durere articulatie picior-bazin
- 1durere persistenta incheietura mainii
- 10articulatii dureroase
- 2Incheietura dureroasa + degetul inelar si mic cu vanataie
- 1articulatii inflamate
- 12Articulatii dureroase
- 2Pocnirea incheieturilor la copii
- 1Dureri de articulati la mainii si umeri.
- 1Dureri articulare și amețeli groaznice
- 1Dureri de coloana si articulații
- 2Dureri de oase (mâini, picioare, articulații)
Mai multe informații despre: Articulatiile durerile articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: