Problema incheietura palma

Acum 8 luni am cazut la patinuar, am pus mana dreapta sa atenuez socul, lovind cu podul palmei gheata.
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
Pe moment mi s-a umflat incheietura, iar mobilitatea s-a redus semnificativ. Am purtat o fasa timp de 2 saptamani, incercand sa tin incheietura nemiscata. Am folosit si Fastum Gel. Totusi mi-am continuat antrenamentele de kickboxing si sala, deoarece incheietura nu ma durea decat daca o indoiam.
In timp mi-am recapatat mobilitatea dar acum trosneste ceva acolo, plus ca am o durere de intensitate mica cand o misc la extrem. De o luna am facut pauza de la sala, si de atunci am observat ca e ceva acolo.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi ?
1 comentarii

ar fi bine sa consultati un ortoped si sa fie facute radiografii pentru excluderea unei fracturi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri intense ale articulatiilor
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 4dureri insuportabile ale articulatiilor degetelor de la mana
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 7Dureri de incheieturi
- 5tendinita?
- 3am 32 de ani si sufar de dureri de articulatii
- 9durere si foarte mare chin
- 3inflamare articulatii
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 4durere mâna stângă
- 5inflamatia articulatiilor - cauze
- 2Pocnirea incheieturilor la copii
- 1Dureri de articulati la mainii si umeri.
- 11Durere incheietura.
- 0Dureri articulare si nu numai
- 3Dureri articulare cronice
Mai multe informații despre: Articulatiile dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: