Dureri
Ce se afla in partea stanga sub coaste? Exact cum cobori dinspre inima in jos sub coaste...ma doare uneori si ma gandeam sa nu fie colonul...
8 comentarii
O ecografie abdominala cu trimitere de la medicul de familie v-ar fi de folos.
Atentie si la pozitia la calculator. Poate fi si o durere musculara de la o pozitie incorecta.
Atentie si la pozitia la calculator. Poate fi si o durere musculara de la o pozitie incorecta.
Azi tot asa m-a durut in stanga. Cand ma aplecam ma injunghia spre spate, stari de voma, oboseala si gust amar in gura...poate fi durere de splina? Tot simt umflat. Merg joi la doctor insa as dori macar niste pareri ce ar putea fi.ca idee.. Nu doar : du-te la doctor.
Bila poate da gust amar si stare de voma. Ficatul oboseala. Iese pe ecografie daca aveti probleme.
Dati cautare pe Google ficat Wikipedia si veti gasi acolo desenul care va arata cu exactitate pozitia ficatului si a stomacului sub coaste.
Am fost azi la ecograf si nu a iesit anormal. E bine daca fac si niste analize de sange?
Consult clinic la medicul de familie si el va spune ce trebuie sa faceti in continuare.
Ii duceti copie dupa ecografie sa o interpreteze si sa o puna la dosar.
Ii duceti copie dupa ecografie sa o interpreteze si sa o puna la dosar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri in partea stanga superioara a abdomenului
- 3Pentru durerile in partea stanga
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 5colon iritabil sau ulcer
- 3durere in partea stanga subcostala
- 1Dureri in partea stanga sub coaste
- 0Dureri in partea sanga a abdomenului
- 3Dureri in partea stanga
- 1durere in partea stanga sub coasta
- 0Durere partea stanga
- 1Dureri excesive în abdomen
- 0Durere in partea stanga, balonare, de 7 zile
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 0Durere in partea stinga a capului si gitului
- 11Va rog ajutor, sunt disperat - dureri si balonare in partea stanga abdominala si sa ragai incontinuu
- 5Va rog din suflet, am nevoie de un sfat! nu mai ies deloc din casa, ametesc, am palpitatii, mi-e rau
- 2Diagnostic colon iritabil
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: