de 2 ani a inceput sa ma doara in partea stanga jos la burta
Buna ziua..am 15 ani sunt din craiova.de 2 ani a inceput sa ma doara in partea stanga jos la burta...dar asa cate un pic..nici nu am bagat in seama...tocmai acuma in urma cu cateva luni a inceput sa ma doara tot mai des...simt cateodata asa ca un fel de arzatura ca si cum s-ar rupe ceva acolo..dar mia spus un baiat ca dak ma doare acolo si testiculul pe partea aceea ma doare este hernie...ceea ce si mi se intampla...tot de 2 ani ma doare testiculul stang.tin sa va spun ca de decand eram mic ridicam greutati(pietre, tot felu de greutati)asta tin minte...si tin sa va spun ca fac exercitii fizice..(flotari, tractiuni, abdomene) >ESTE HERNIE?
2 comentarii
cel mai bine ar fi sa mergi la medic.Este foarte bine sa vorbesti cu parintii tai despre aceste probleme, ei iti pot fi foarte buni prieteni.Daca nu mergi singur, iti vei lua o piatra de pe suflet.HAI, DU-TE.
As dori un raspuns rapid va rog frumos.Deci am o umflutura in partea de sus a penisului.Nu este nici ca o nuca nici ca un grepfruit este ca o alunita sa zicem.Eu fac sport de performanta azi m-am fortat putin mai tare si a inceput sa ma doara.Deci Simtomele..sunt asa...Cand stau nu ma doare, cand ma ridic nu ma doare, pot chiar sa fac genoflexiuni., ma doare putin, adica nu durere dar simt disconfort cand ating.. Deci acuma Vreau sa stiu..este neaparat nevoie de operatie..Daca sar putea cumva fara..Daca este mai grav decat cred si va trebui operat...Va fi dezastros pt mine..va trebui pauza un an...Cea ce pentru mine, ca sportiv de performanta ar insemna un dezastru total.as pierde mii de euro.va rog sa ma instiintati..daca se poate fara interventie chirurgicala..si de Gravitatea problemei mele.Va rog.Multumesc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri in partea stanga superioara a abdomenului
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2splina?
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 5dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
- 2Durere in zona stanga inferioara
- 6Zgomote si dezvoltari ciudate la-in-langa intestine (nu stiu)
- 4Durere în partea stângă sub coaste.
- 8Dureri
- 0Dureri in partea sanga a abdomenului
- 2Dureri in partea sanga a abdomenului
- 0Durere in partea stanga
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 1Durere de stomac in partea sanga si dreapta
- 0Cauza Hepatomegaliei? Rog Interpretare rezultate
- 0Dureri de spate, abdomen si maxilar
- 1Durere de spate stanga la mijloc care se simte si in fața stanga
- 2Diagnostic colon iritabil
- 9Dureri in piept stanga si pe toata partea stanga a corpului
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: