durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
de aproximativ o luna am o durere in partea stanga sub coaste si uneori simt si unele intepaturi in aceiasi zona dar in partea dreapata?
si mi se inegreste si argintu sa aibe vreo legatura cu durerile acestea.deoarece eu port de 20 de ani argint si nu am patit-o pana acum.
lantisorul care mi se inegreste este argint si il curat inainte de al purta dar in maxim 6 ore se inegreste tot...
si mi se inegreste si argintu sa aibe vreo legatura cu durerile acestea.deoarece eu port de 20 de ani argint si nu am patit-o pana acum.
lantisorul care mi se inegreste este argint si il curat inainte de al purta dar in maxim 6 ore se inegreste tot...
5 comentarii
fa-ti analizele complete la un laborator particular control amanuntit la un doctor internist pancreas splina ficat si fiere si in cazul cand apendicul nu a fost operat si a apendicitei (!!!!!!!!!!) .Si chestia cu argintul este o vorba din popor sau un sfat din batrani care nu este de nebagat in seama pentru ca ei aveau mai mult cap ca noi si poate constitui un semnal de alarma.
danutza, durerea este exact unde se termina coastele sau putin sub ele? S-ar putea sa fie splina.. Ai observat o intetire a durerii la efort?
da sub coaste si am mai doare si al efort cateodata am si un gust ffff amar in gura si greata si totusi se pare ca cu fierea nu am nimik
Din ce descri tu, este vorba de splina. Mergi la medicul de familie si ia-ti o trimitere la un medic internist pentru o ecografie abdominala. Ii explici lui intocmai ce te doare, fara retineri. Sa ne spui ce ai rezolvat!
buna ma numesc ana si am 22 ani si am dureri in partea stanga sub coaste, am fost operata acum 2 luni de ampeticita si de fiere, si acum a inceput sa am dureri in stanga, si ma inteapa si inima oare sa fie din cauza operatiei si e ceva trecator, sau o fi de la splina sau pancreas, mentionez ca fumez dar cate 2-3 tigari pe zi de cand mam operat.Mie frica sa nu am ceva la pancreas sau splina.Nu am avut probleme niciodata in partea stanga.multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
- 2dureri in partea dreapta sub coaste
- 3dureri in partea stanga
- 4Ochi, gat, mana
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 2dureri in partea stanga la inceputul coastei
- 0Dureri in partea dreapta
- 0Dureri parte dreapta.
- 0dureri in partea dreapta
- 0Discomfort partea stanga sub coasta ?
- 2Dureri in partea sanga a abdomenului
- 3Ipohondrie sau boala grava?
- 5Durere in partea stanga sub coaste..
- 6Durere lombara si toata partea dreapta abdominala, inclusiv piciorul drept
- 4Durere de spate si înțepături abdomen
- 3Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: alergia la metale durerea in partea dreapta durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: