Ceva sub coasta stanga
Buna ziua!
Dupa o noapte si o dimineata intreaga de varsaturi urate, zilele urmatoare cand apasam usor zona stomacului sa vad daca am dureri am simtit ca ceva se misca sub coasta. Dupa inca 1 zi 2 dupa ce mi-a trecut burta am acelasi simptom. Daca apas in acea zona nu tare, usor, simt cum se freaca ceva subtirel parca, nu imi pot da seama cat de mare e si de unde incepe.E ca si cum ai indoi banda de la o ruleta, simti ca se indoaie si daca ii dai drumul revine la loc. Nu doare nimic, nici discomfort, singurul disconfort al fi cel psihic pentru ca ma tem de boala. Despre ce sa fie vorba. Astept sa-mi cereti si alte informatii daca este nevoie.
18 ani, 1.84, 60 kg
Se afla in zona aceea in care sa zice "ma doare intr-o parte" uneori dupa un drum dupa mancare, fara odihna
Dupa o noapte si o dimineata intreaga de varsaturi urate, zilele urmatoare cand apasam usor zona stomacului sa vad daca am dureri am simtit ca ceva se misca sub coasta. Dupa inca 1 zi 2 dupa ce mi-a trecut burta am acelasi simptom. Daca apas in acea zona nu tare, usor, simt cum se freaca ceva subtirel parca, nu imi pot da seama cat de mare e si de unde incepe.E ca si cum ai indoi banda de la o ruleta, simti ca se indoaie si daca ii dai drumul revine la loc. Nu doare nimic, nici discomfort, singurul disconfort al fi cel psihic pentru ca ma tem de boala. Despre ce sa fie vorba. Astept sa-mi cereti si alte informatii daca este nevoie.
18 ani, 1.84, 60 kg
Se afla in zona aceea in care sa zice "ma doare intr-o parte" uneori dupa un drum dupa mancare, fara odihna
2 comentarii
Am efectuat astazi o ecografie si mi s-a spus ca am o gastrita.
Nu mi s-a prescris niciun tratamentt inca deoarece maine am de facut analize.
Am intrebat de splina si a zis ca nu are nimic. Va dau o poza cu rezultatele. Daca ati putea sa ma ajutati sa inteleg ce scrie. https://postimg.org/image/8tamuydob/
As aprecia. Multumesc !
Nu mi s-a prescris niciun tratamentt inca deoarece maine am de facut analize.
Am intrebat de splina si a zis ca nu are nimic. Va dau o poza cu rezultatele. Daca ati putea sa ma ajutati sa inteleg ce scrie. https://postimg.org/image/8tamuydob/
As aprecia. Multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere partea stanga
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2splina?
- 2dureri in partea stanga abdomen adolescenta
- 4dureri in partea stanga
- 5durere in stanga, putin mai sus de inghinal
- 1Dureri in partea stinga a cutiei toracice.
- 3Durere insuportabila in partea stanga exact sub coasta
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 1Durere in partea stanga jos
- 0Dureri in partea sanga a abdomenului
- 1Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
- 1durere in partea stanga sub coasta
- 1Dureri excesive în abdomen
- 1Durere situata lângă abdomen
- 0Durere in partea stanga, balonare, de 7 zile
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 4Posibil cancer colon?
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: