Durere in zona stanga inferioara
Salutare,
De doua zile simt in partea inferioara stanga o durere..dar numai cand stau jos. Senzatia este de parca organul care este acolo ( nu pot sa imi dau seama exact ce este in zona aia..fix in stanga mea fata de buric ) este umflat..parca nu mai are loc.
Daca stau in picioare nu simt nimic dar daca stau jos simt durerea..sau cand trag mult aer in plamani.
De doua zile simt in partea inferioara stanga o durere..dar numai cand stau jos. Senzatia este de parca organul care este acolo ( nu pot sa imi dau seama exact ce este in zona aia..fix in stanga mea fata de buric ) este umflat..parca nu mai are loc.
Daca stau in picioare nu simt nimic dar daca stau jos simt durerea..sau cand trag mult aer in plamani.
2 comentarii
Iti recomand sa efectuezi cat mai curand o echografie abdominala si un consult gastro-enterologic. In acea zona poate fi vorba de o afectare a segmentului inferior al intestinului gros sau durerea sa iradieze dintr-un punct superior zonei in care resimti durerea (dinspre splina, rinichi...)
multumesc pentru raspuns,
am sa merg sa fac..azi m-am trezit cu o durere de doua ori mai puterinca, si am constatat ca era din cauza ca dormeam pe partea dreapta, nu stiu de ce dar daca stau pe partea stanga unde ma doare nu simt nimic in pat, dar pe dreapta ma doare tare
am sa merg sa fac..azi m-am trezit cu o durere de doua ori mai puterinca, si am constatat ca era din cauza ca dormeam pe partea dreapta, nu stiu de ce dar daca stau pe partea stanga unde ma doare nu simt nimic in pat, dar pe dreapta ma doare tare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere sub coasta stanga
- 3durere partea stanga
- 4dureri partea stanga sub coasta
- 5dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
- 4dureri in partea stanga
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 3durere in partea stanga intr-un punct fix.
- 3Pentru durerile in partea stanga
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 3durere in partea stanga a abdomenului
- 4Durere în partea stângă sub coaste.
- 3durere in partea stanga subcostala
- 6Dureri si amorteli in partea stanga
- 3Durere in partea stanga
- 9Dureri atroce sub coaste pe partea stanga (de doua luni) - fara diagnostic
- 1Durere in partea stanga jos
- 0Durere partea stanga
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 1Buna seara. Dureri in partea stanga, care se duc pe picior
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: