Durere in zona stanga inferioara

Salutare,
De doua zile simt in partea inferioara stanga o durere..dar numai cand stau jos. Senzatia este de parca organul care este acolo ( nu pot sa imi dau seama exact ce este in zona aia..fix in stanga mea fata de buric ) este umflat..parca nu mai are loc.
Daca stau in picioare nu simt nimic dar daca stau jos simt durerea..sau cand trag mult aer in plamani.
De doua zile simt in partea inferioara stanga o durere..dar numai cand stau jos. Senzatia este de parca organul care este acolo ( nu pot sa imi dau seama exact ce este in zona aia..fix in stanga mea fata de buric ) este umflat..parca nu mai are loc.
Daca stau in picioare nu simt nimic dar daca stau jos simt durerea..sau cand trag mult aer in plamani.
2 comentarii

Iti recomand sa efectuezi cat mai curand o echografie abdominala si un consult gastro-enterologic. In acea zona poate fi vorba de o afectare a segmentului inferior al intestinului gros sau durerea sa iradieze dintr-un punct superior zonei in care resimti durerea (dinspre splina, rinichi...)

multumesc pentru raspuns,
am sa merg sa fac..azi m-am trezit cu o durere de doua ori mai puterinca, si am constatat ca era din cauza ca dormeam pe partea dreapta, nu stiu de ce dar daca stau pe partea stanga unde ma doare nu simt nimic in pat, dar pe dreapta ma doare tare
am sa merg sa fac..azi m-am trezit cu o durere de doua ori mai puterinca, si am constatat ca era din cauza ca dormeam pe partea dreapta, nu stiu de ce dar daca stau pe partea stanga unde ma doare nu simt nimic in pat, dar pe dreapta ma doare tare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri in partea stanga superioara a abdomenului
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2splina?
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 3dureri in partea stanga
- 3Pentru durerile in partea stanga
- 3Durere insuportabila in partea stanga exact sub coasta
- 1Durere in partea stanga jos
- 2Dureri abdomen stanga
- 4Sfat in legatura cu ecografie
- 1Durere in partea stanga jos
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 0Lovitura coaste partea stanga zona splinei
- 1Buna seara. Dureri in partea stanga, care se duc pe picior