Pentru durerile in partea stanga

Pentru durerile in partea stanga cu 4 cm in stanga langa buric as putea sa iau Debridat ? Motilium sau Duspatalin ?
Sau ce imi puteti recomanda dvs.?
Ce credeti ca mi s-ar potrivi un tratament homeopat sau normal ?
Sau credeti ca as putea lua unu din cele 3 medicamente care le-am scris mai sus ?
Va Multumesc Anticipat pentru timpul acordat si pentru un ajutor !
Sau ce imi puteti recomanda dvs.?
Ce credeti ca mi s-ar potrivi un tratament homeopat sau normal ?
Sau credeti ca as putea lua unu din cele 3 medicamente care le-am scris mai sus ?
Va Multumesc Anticipat pentru timpul acordat si pentru un ajutor !
3 comentarii

Parerea mea ca persoana care a mai avut de-a face cu simptome de genu tau e sa nu iei nimic fara consultul unui gastronterolog sau un medic, iti poti face mai rau. Asa din povestite, la 4 cm in sus sau in jos.spre binele tau iti spun. Sanatate! Pana la control, daca te doare ia un no-spa da nu te baza pe asta ca pe tratament.

ce fel de dureri sunt?si cand te doare mai exact?e insotita de diaree sau constipatie?

cum am precizat mai sus cu 4 cm langa buric, insa acuma practic am o tinere ma tine ceva nu rau dar e o jena asa daca ma intelegi.
Nu nu e insotita de diaree sau constipatie am mai avut acum 5 ani asa si mi-a trecut ca prin minune si n-am mai avut nimic de 5 ani chiar nimic pana in aceasta luna.
Cred ca este colon iritabil sau cu intestinul subtire sau enterocolita.asta este parerea mea.
Multumesc Anticipat !!
Nu nu e insotita de diaree sau constipatie am mai avut acum 5 ani asa si mi-a trecut ca prin minune si n-am mai avut nimic de 5 ani chiar nimic pana in aceasta luna.
Cred ca este colon iritabil sau cu intestinul subtire sau enterocolita.asta este parerea mea.
Multumesc Anticipat !!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 5dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
- 4dureri in partea stanga
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 3durere prelungita in partea stanga
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 5colon iritabil sau ulcer
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 3dureri in partea stanga
- 2durere in partea stanga inghinala
- 3Dureri in partea stanga
- 0Durere coaste
- 3durere burta
- 5Durere in partea stanga sub coaste..
- 1Interpretare analize și cauza probabilă
- 0Lovitura coaste partea stanga zona splinei
- 0Dureri de spate, abdomen si maxilar
- 1Buna seara. Dureri in partea stanga, care se duc pe picior
- 0Durere in partea stanga a abdomenului
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga