Pentru durerile in partea stanga
Pentru durerile in partea stanga cu 4 cm in stanga langa buric as putea sa iau Debridat ? Motilium sau Duspatalin ?
Sau ce imi puteti recomanda dvs.?
Ce credeti ca mi s-ar potrivi un tratament homeopat sau normal ?
Sau credeti ca as putea lua unu din cele 3 medicamente care le-am scris mai sus ?
Va Multumesc Anticipat pentru timpul acordat si pentru un ajutor !
Sau ce imi puteti recomanda dvs.?
Ce credeti ca mi s-ar potrivi un tratament homeopat sau normal ?
Sau credeti ca as putea lua unu din cele 3 medicamente care le-am scris mai sus ?
Va Multumesc Anticipat pentru timpul acordat si pentru un ajutor !
3 comentarii
Parerea mea ca persoana care a mai avut de-a face cu simptome de genu tau e sa nu iei nimic fara consultul unui gastronterolog sau un medic, iti poti face mai rau. Asa din povestite, la 4 cm in sus sau in jos.spre binele tau iti spun. Sanatate! Pana la control, daca te doare ia un no-spa da nu te baza pe asta ca pe tratament.
ce fel de dureri sunt?si cand te doare mai exact?e insotita de diaree sau constipatie?
cum am precizat mai sus cu 4 cm langa buric, insa acuma practic am o tinere ma tine ceva nu rau dar e o jena asa daca ma intelegi.
Nu nu e insotita de diaree sau constipatie am mai avut acum 5 ani asa si mi-a trecut ca prin minune si n-am mai avut nimic de 5 ani chiar nimic pana in aceasta luna.
Cred ca este colon iritabil sau cu intestinul subtire sau enterocolita.asta este parerea mea.
Multumesc Anticipat !!
Nu nu e insotita de diaree sau constipatie am mai avut acum 5 ani asa si mi-a trecut ca prin minune si n-am mai avut nimic de 5 ani chiar nimic pana in aceasta luna.
Cred ca este colon iritabil sau cu intestinul subtire sau enterocolita.asta este parerea mea.
Multumesc Anticipat !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2splina?
- 2dureri in partea stanga abdomen adolescenta
- 3dureri in partea stanga
- 3Dureri in partea stanga a stomacului
- 2dureri in partea stanga la inceputul coastei
- 3Durere insuportabila in partea stanga exact sub coasta
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 1durere partea stanga
- 8Dureri
- 4Durere abdominala si toracica
- 3Arsuri stomac, durere surda in partea stanga sub san
- 2Dureri in partea sanga a abdomenului
- 1Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
- 1Durere in partea stanga jos
- 0Cauza Hepatomegaliei? Rog Interpretare rezultate
- 11Va rog ajutor, sunt disperat - dureri si balonare in partea stanga abdominala si sa ragai incontinuu
- 2Înțepături in partea stânga
- 2Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: