Durere Testicule Dureri pelviene
![danielpreda](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara,
Am 22 de ani și am dureri de testicule plus câteva dureri în zona pelviana de intensitate puternica în urma unui control la un medic urolog diagnosticul nu a existat nu am primit nici o informație a ce este posibil sa am, analizele efectuate PSA CPR și urocultura, spermograma au ieșit în parametrii normali.
A primit urinal Akut pe perioada de 10 zile totuși durerile sunt încă acolo și nu trec cu siguranță acel urinal Akut nu o sa facă diferența.
Un sfat sau ajutor?
Am 22 de ani și am dureri de testicule plus câteva dureri în zona pelviana de intensitate puternica în urma unui control la un medic urolog diagnosticul nu a existat nu am primit nici o informație a ce este posibil sa am, analizele efectuate PSA CPR și urocultura, spermograma au ieșit în parametrii normali.
A primit urinal Akut pe perioada de 10 zile totuși durerile sunt încă acolo și nu trec cu siguranță acel urinal Akut nu o sa facă diferența.
Un sfat sau ajutor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere pelvina
- 0umflatura ca un strugure sub zona pelviana
- 3Dureri pelvine
- 5durere pelviana
- 1durere pelvina
- 2dureri pelvine nocturne
- 0Durere in zona pelvina
- 4Infectie urinara recidivanta
- 1Dureri pelvine trimestrul II sarcina
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 4Fibrom uterin
- 2Senzatie de durere si usturime deasupra penisului
- 0Disconfort testicule
- 0Durere pelvina
- 0Durere in zona pelvina
- 5Dureri permanente pelvis, sacral...va rog răspuns...
- 5Nevralgie pudendala?Va rog răspuns...
- 7Dureri zona pelviana
- 2Durere testicule
Mai multe informații despre: Durerea pelvina durerile pelvine durerea de testicule
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: