Urgenta sau nu/ dureri pelvine
![Ariana8](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Mama mea, in varsta de 52 ani are dureri pelvine( ea sustine dureri de ovare) de ceva timp,
luni are programare la medicul de familie, Pe langa aceste dureri mai acuza si frisoane, dureri in regiunea inferioara a spatelui. E necesar sa mearga la urgente sau poate astepta pana luni?
multumesc!
Mama mea, in varsta de 52 ani are dureri pelvine( ea sustine dureri de ovare) de ceva timp,
luni are programare la medicul de familie, Pe langa aceste dureri mai acuza si frisoane, dureri in regiunea inferioara a spatelui. E necesar sa mearga la urgente sau poate astepta pana luni?
multumesc!
3 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Eu propun sa o duceti joi la medic. Nu e bine sa astepte.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Anonim1414](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. Ma confrunt și eu cu o problema, în ziua următoare după terminarea menstruației a acestei luni (decembrie), am o durere la ovarul drept mai exact, balonări, și senzație de urinare mult mai dese decât am în mod normal, luna aceasta ciclul menstrual mi a întârziat 2 zile conform calendarului (am ciclu regulat la 26 de zile), am avut relații intime (protejate cu prezervativ și fără ejaculare) aceasta s a produs ulterior prin...masturbare.. Întrebarea mea este una evident, clișeică, poate fi cumva vorba despre o sarcina? Menționez ca și lunile trecute (mai exact Sf lunii octombrie) am avut relații intime, protejate (prezervativ +ejaculare afara), menstruația mi a venit la ziua fixa, mai exact pe data de 3 noiembrie, iar la sfârșitul aceleași luni (z 30) mi a venit pt luna decembrie cum ar veni, conform calendarului trebuia sa vina pe data de 28 noiembrie.. Dacă nu poate fi vorba despre o sarcină, poate fi altceva? O răceală la ovare sau...scurgeri anormale nu pare să am, doar acele simptome enumerate mai sus, plus durere de spate, care tinde puțin și spre rinichi...in perioada aceasta am fost și sunt foarte stresată, poate fi și asta o cauză? Îmi imaginez tot felul de lucruri..
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri pelviene si vaginale
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 13Durere de ovare
- 5Dureri pelvis, oase iliace
- 3probleme cu ovarul?
- 4m-am trezit cu dureri de ovare...
- 1durere pelvina
- 2dureri pelvine nocturne
- 7Durere de ovare
- 4Infectie urinara recidivanta
- 0dureri pelvine severe, plus urinari frecvente si dureroase
- 1Durerile in zona pelviană sunt un simptom al sarcinii?
- 4Fibrom uterin
- 1Dureri pelvine, miros foarte neplăcut, actul sexual este aproape un chin
- 1Durere pelvina
- 0Înțepături la ovarul stâng
- 0Anticoncepționale
- 7Dureri zona pelviana
- 2Infecție urinara sau inflamatie a ovarelor?
Mai multe informații despre: Durerea pelvina durerile pelvine durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: