Dureri pelvine
Bună seara,
În urma cu 2 ani de zile, am avut parte de un avort spontan în urma caruia nici în ziua de azi nu am mai reușit sa rămân însărcinată.
Sunt la zi cu analizele hormonale și urmez de 2 luni un tratament cu myo sun și acid folic.
Problema mea este urmatoarea : peste câteva zile urmeaza sa am menstra, iar astazi am experimentat o durere profunda și ascuțită în partea pelvina. O durere mai ciudata decât aceea când urmează sa.mi vina menstra. Aceasta durere semana la fel cu acea durere care am simtit.o o perioada după avort
E posibil sa fie după Cum obs.în zona uterului, o contractie mai bine spus.
E posibil sa fie vorba de vreo implantare?
Încerc incontinuu sa rămân insarcinata
Mulțumesc
În urma cu 2 ani de zile, am avut parte de un avort spontan în urma caruia nici în ziua de azi nu am mai reușit sa rămân însărcinată.
Sunt la zi cu analizele hormonale și urmez de 2 luni un tratament cu myo sun și acid folic.
Problema mea este urmatoarea : peste câteva zile urmeaza sa am menstra, iar astazi am experimentat o durere profunda și ascuțită în partea pelvina. O durere mai ciudata decât aceea când urmează sa.mi vina menstra. Aceasta durere semana la fel cu acea durere care am simtit.o o perioada după avort
E posibil sa fie după Cum obs.în zona uterului, o contractie mai bine spus.
E posibil sa fie vorba de vreo implantare?
Încerc incontinuu sa rămân insarcinata
Mulțumesc
1 comentarii
Bună Roxana. Ai mai aflat ceva despre problema ta? Ai reușit sa obții o sarcina pana la urma?
Sunt în aceeași situație...mutatii heterozigite dar hematologul zice ca nu am trombofilie si am risc scăzut fiind heterozigote...totuși am avut și eu o sarcina oprita în evoluție și bănuiesc ca acum ar fi a doua...deși iau Aspenter de mult timp.
La tine cum a fost?
Mulțumesc!
Sunt în aceeași situație...mutatii heterozigite dar hematologul zice ca nu am trombofilie si am risc scăzut fiind heterozigote...totuși am avut și eu o sarcina oprita în evoluție și bănuiesc ca acum ar fi a doua...deși iau Aspenter de mult timp.
La tine cum a fost?
Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri groaznice in zona pelvina
- 2durere in partea stanga a pelvisului
- 3durere pelvina si intarziere menstruatie
- 4bubite mici rosii pe penis si durere in zona pelviana
- 2Dureri pelviene cu iradieri pana in spate..
- 1Dureri pelviene
- 1durere pelvina
- 2Dureri si analize
- 2Dureri in abdomenul inferior
- 0Dureri pelvine si de sani
- 1Dureri pelvine trimestrul II sarcina
- 0dureri pelvine severe, plus urinari frecvente si dureroase
- 1Usturime si durere permanenta in zona pelvina
- 0Durere bazin
- 1Durere pelvina si diaree
- 0Durere Testicule Dureri pelviene
- 0Durere de sani si dureri pelviene