Dureri pelvine

11-11-2020
Roxana Camelia
Nu este medic/terapeut
Roxana Camelia
Bună seara,
În urma cu 2 ani de zile, am avut parte de un avort spontan în urma caruia nici în ziua de azi nu am mai reușit sa rămân însărcinată.
Sunt la zi cu analizele hormonale și urmez de 2 luni un tratament cu myo sun și acid folic.
Problema mea este urmatoarea : peste câteva zile urmeaza sa am menstra, iar astazi am experimentat o durere profunda și ascuțită în partea pelvina. O durere mai ciudata decât aceea când urmează sa.mi vina menstra. Aceasta durere semana la fel cu acea durere care am simtit.o o perioada după avort
E posibil sa fie după Cum obs.în zona uterului, o contractie mai bine spus.
E posibil sa fie vorba de vreo implantare?
Încerc incontinuu sa rămân insarcinata
Mulțumesc
1 comentarii
0
29-10-2021, ora 12:19
CameliaSa
Nu este medic/terapeut
CameliaSa
Bună Roxana. Ai mai aflat ceva despre problema ta? Ai reușit sa obții o sarcina pana la urma?
Sunt în aceeași situație...mutatii heterozigite dar hematologul zice ca nu am trombofilie si am risc scăzut fiind heterozigote...totuși am avut și eu o sarcina oprita în evoluție și bănuiesc ca acum ar fi a doua...deși iau Aspenter de mult timp.
La tine cum a fost?
Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: