Mancarime uretra si disconfort testicular

02-02-2021
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
- s-a intamplat la 23 zile dupa un contact sexual neprotejat (nu stiu daca are legatura)
- dupa contactul sexual am avut covid prin care am trecut fara probleme
- dupa 15 zile izolare covid am mers sa fac analize de sange si urina
- analizele au iesit in limite normale
- la 3 zile dupa rezultate am simtit o mâncărime in zona preputului pe interior + excitatie
- apoi disconfort permanent la nivelul testiculelor si usoara durere ( nu s-au inflamat)
- pielea scrotului a devenit rosiatica
- la 3 zile a aparut si un disconfort in zona bazinului urinar
- nu am secretii de niciun fel
- penisul imi sta retras permanent fata de cum era in mod normal
- am verificat peretii orificiului urinar si nu prezinta leziuni marcabile sau iritatie
- nu am senzatie de durere sau arsura la urinare
- la palpare in zona bazinului urinar nu simt durere
- dupa 5 zile am inceput sa transpir abundent si sa am frisoane seara, care tin 1ora sau 2 ore
- disconfort in tot corpul si stare emotionala mai putin buna
- temperatura corpului 33 - 36 grade...fara febra
- dimineata cand ma trezesc nu simt mancarimea...apare ulterior pe parcursul zile si se intensifica spre seara.
- am facut analize secretie uretra si mi-a iesit ca sunt in limitele normale
- mai nou simt si o usoara infectie a plamanilor

Tratamente dar fara reusita:

La inceput...
- picaturi tinctura propolis in pahar cu apa dimineata si seara (am simtit o ameliorare)
- biomicin forte

Ulterior, de la doctor urolog...
- gentamicina injectabila ( 1 fiola la 12 ore) si Sumetrolim 2 cp la 12 ore - m-am simtit si mai rau, am renuntat dupa 2 zile

Acum, de la dermato-venerolog...
- flucoric 1cp/zi timp de 3 zile si nurofen express 1cp/zi - fara succes

Urmeaza...
Metronidazol 1x3cp/zi 7 zile

Rog, daca se poate, o rezolvare de la cei care au trecut prin asa ceva.sau un medic care recunoaste acest tipar!
13 comentarii
0
03-02-2021, ora 13:20
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Astazi am inceput tratamentul cu metronidazol.
Va tin la curent cu evolutia aici.
0
03-02-2021, ora 18:05
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Nu are efect nici metronizadolul. Maine merg la medic din nou.
0
03-02-2021, ora 20:16
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cind te speli in zona organelor sexuale sa nu mai folosesti NICIODATA sapun ori alte lotiuni, acestea irita f tare glandul, te speli numai cu apa calda.
0
03-02-2021, ora 21:36
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Este posibil sa fi intrat o bacterie pe canal, sau era deja acolo de la ultimul contact sexual.
Ma spal dimineața și seara, de regulă, cu sapun de casă si apă caldă.
Posibil ca sistemul imunitar sa fi scăzut mult după episodul Covid.

Acum am făcut rost de Zinnat, si am luat o pastilă de 500mg + 1 pastilă enterol 250... până maine dimineață la 9:00 cand ajung la Urolog.

Am mai avut in august 2020 o uretrită dar a fost diferită față de asta: aveam secretie, usturime la urinare teribilă, transpirație...si am scapat cu un antibiotic care se numea Tavanic 10 zile (multe reactii adverse: articulații, senzații ciudate, durere de cap, stare de rău).
0
04-02-2021, ora 00:50
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Va scriu la ora asta, pentru ca am scapat de transpiratii, frisoane, a revenit starea de bine si mancarimea s-a diminuat la 30% cu Zinnat!.sunt 4 ore de cand am luat pastila :)
Merg oricum maine dimineata la urolog pentru reteta si sfaturi, dar cred ca am rezolvat singur problema, cu putin noroc!
Urmeaza dupa tratament, inca o serie de analize.

Cu ocazia asta am invatat sa fac si injectii intramusculare.

Sanatate maxima va doresc!

Ps. Sper sa va ajute povestea mea!
0
04-02-2021, ora 20:21
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Tratament final de la medic

Dimineata si seara (la12 ore) timp de 10zile:

Zinnat - 1 tab
Ciprinol - 1 tab
Enterol - 1 tab

Proxelan - 1/zi - la culcare

Hepafort - 1/zi - pe la pranz
0
11-02-2021, ora 19:54
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Sambata dimineata termin tratamentul.
Banuiesc ca de la Ciprinol, am mai avut acum pe final: episoade de bufeuri caldura cu tremurat seara, slăbiciune musculară, stare generală de rău (astenie), mâncărimi ocazionale in zona gatului, senzaţie de lipsă de aer, bătăi neregulate ale inimii.
Abia astazi am observat ca daca beau multa apa pe parcursul zilei, mai reduc din aceste efecte adverse.
0
24-02-2021, ora 17:13
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Am revenit pentru ca inca nu am scapat de problema. :(
Dupa o pauza de Ciprinol si Zinnat, (4 zile) de la antibiotice, am mers sa fac din nou analize la doua laboratoare diferite din Bucuresti.(urina, secretii, spermocultura)
Doar la unul dintre laboratoare mi-au iesit doua bacterii "mycoplasma hominis, ureaplasma spp" care par a fi cauza acestei epididimite, si am inceput un tratament din nou cu antibiotic doxiciclina conform antibiogramei, la recomandarea medicului urolog...1pastila la 8ore.
Treaba e ca am aceleasi senzatii in continuare: durere/mancarime usoara in zona testicului drept, doar ziua, care imi radiaza in abdomen. De pe la ora 16:00 ma ia o senzatie de caldura in piept care ajunge la cap, apoi transpiratie(mai putina ca acum 2 saptamani), frisoane, apoi senzatie de rau in corp continua, lipsa putere, durere de cap, care tine pana pe la 21:00. Noaptea dorm linistit fara aceste senzatii, iar dimineata, la primele ore, pare ca am scapat, dar dupa amiaza incepe trauma.
Nu am facut inca o ecografie testiculara, pentru ca inca nu a cerut medicul, dar probabil ca urmeaza.
Pe langa antibiotic, incerc sa fac cat mai mult repaus la pat si pun comprese reci in zona testiculelor...care amelioreaza putin situatia.
Duminica 28.02.2021 termin tratamentul cu doxicilina si sper sa rezolv macar cu cele doua bacterii.
Daca a mai trecut cineva prin asa ceva, sau are competenta, il rog sa imi scrie aici cateva sfaturi. Multumesc.
0
02-03-2021, ora 19:03
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Am terminat tratamentul cu doxiciclina duminica. Inca nu am scapat de durerea testiculara. (cel din dreapta ma deranjeaza mai tare)
Alte simptome:
- radiaza usor durerea in stomac si ajunge pana in creier;
- senzatie de rau in corp si durere de cap, care se intensifica brusc in intervalul 18:00 - 21:00;
- senzatie de lipsa putere, pierdere pofta mancare;
- senzatie de febra, dar temperatura este normala, transpiratii si frisoane mai putine ca in trecut, doar in intervalul 18:00 - 21:00;
- pielea scrotului uscata + aparitia unor cojite ca matreata de par, care se desprind de pe piele;
- testiculele nu par inflamate, dar la palpare cel din dreapta imi transmite o durere usoara.

Am inceput sa mananc cat pot de sanatos pentru refacerea florei intestinale, si iau o capsula de vitamax pe zi.
Fac bai caldute, si uneori pun obiecte reci in zona testicului drept...care ajuta, dar nu trateaza complet problema.
Nu mai pot cu senzatiile astea urate care nu mai dispar.
Abia saptamana urmatoare, daca nu se agravează treaba, o sa merg din nou la medic pentru consulatie si analize.
A mai trecut cineva prin aceasta experienta?
0
04-03-2021, ora 20:03
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Astazi am facut ecografie testiculara...totul e normal, zice doctorul.
Am facut si analize de sange..totul in parametrii normali.
Atunci de ce am durere surda in testiculul drept care imi provoaca starea de rau si durerea de cap seara, zilnic?
0
10-03-2021, ora 19:57
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Inca nu am scapat de problema, dar s-au mai ameliorat senzatiile...ori m-am obisnuit cu ele.
Luni m-a consultat un doctor primar chirurg, care a verificat daca am hernie inghinala, si se pare ca nu am...iar ca tratament am primit supozitoare cu diclofenac(nu l-am inceput pentru ca acum sunt suportabile durerile) mentionand ca nu am nimic de care sa imi fac griji.
Maine merg la control (laborator) sa verific daca mai am in corp mycoplasma hominis, ureaplasma spp. pentru care am urmat un tratament in acest sens.
Pana acum toti medicii mi-au spus ca nu ma incadrez la niciun tipar de verdict...si cauza poate fi una din variantele:
- efect post covid necunoscut + sistem imunitar afectat;
- datorita antrenamentelor fizice intense si dietei;
- datorita celor doua mycoplasme;
- datorita activitatii sexuale neregulate;
- supraîncălzire sau hipotermie,
- cauze necunoscute.

De azi folosesc local o crema pe baza de propolis si seara beau o cana cu ceai (sunatoare si musetel), dar am in apropiere: paracetamol, aspirina, nurofen si diclofenac.

Va anunt aici cand si daca se termina "distractia".
0
20-04-2021, ora 19:46
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Abia astazi pot sa spun ca m-am refacut in proportie de 98%.
Cine doreste sa afle tratamentul, sa imi scrie aici.
Sanatate maxima!
0
23-09-2022, ora 17:12
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Buna, imi spui te rog ce tratament te a vindecat pana la urma?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: