Dureri permanente pelvis, sacral...va rog răspuns...
Bună ziua!
De 5 luni in urma unui eveniment traumatic mi s-au declanșat niște dureri în pelvis, sacral, o senzație ciudata în rect și pe vezica.
Durerile sunt permanente cât sunt treaza, nu ma doare când dorm, în rest ma doare tot timpul.Durerile sunt localizate în zona sacrala, cu o senzație ciudata în rect, iradiază în pelvis, la menstruație pur și simplu devin groaznice.
Am făcut rmn pelvin, nenumărate ecografii pelvine, papa Nicolau, analize de sânge complete, ecografie rinichi și vezica, rmn lombar, rmn sacroiliece, analize reumatologie, doar la rmn-ul lombar au ieșit 3 hernii de disc în faza incipienta cu atingere discreta a rădăcinii nervoase l3-l4, l4-l5, l5-s1, în rest totul a ieșit în regula, am stat internata în spital mi s-a făcut antibiotic, diferite injectii pentru durerea, durerea nu cedează cu nimic.Am făcut 10 zile fizikinetoterapie, fără nici un rezultat.
Durerile s-au declanșat brusc o data cu decesul unuia dintre părinți.
Nu știu ce sa mai fac și încotro sa ma îndrept, va rog dacă ma puteți ajuta cu o sugestie, părere...pot da herniile de disc asemenea dureri?
Mulțumesc!
De 5 luni in urma unui eveniment traumatic mi s-au declanșat niște dureri în pelvis, sacral, o senzație ciudata în rect și pe vezica.
Durerile sunt permanente cât sunt treaza, nu ma doare când dorm, în rest ma doare tot timpul.Durerile sunt localizate în zona sacrala, cu o senzație ciudata în rect, iradiază în pelvis, la menstruație pur și simplu devin groaznice.
Am făcut rmn pelvin, nenumărate ecografii pelvine, papa Nicolau, analize de sânge complete, ecografie rinichi și vezica, rmn lombar, rmn sacroiliece, analize reumatologie, doar la rmn-ul lombar au ieșit 3 hernii de disc în faza incipienta cu atingere discreta a rădăcinii nervoase l3-l4, l4-l5, l5-s1, în rest totul a ieșit în regula, am stat internata în spital mi s-a făcut antibiotic, diferite injectii pentru durerea, durerea nu cedează cu nimic.Am făcut 10 zile fizikinetoterapie, fără nici un rezultat.
Durerile s-au declanșat brusc o data cu decesul unuia dintre părinți.
Nu știu ce sa mai fac și încotro sa ma îndrept, va rog dacă ma puteți ajuta cu o sugestie, părere...pot da herniile de disc asemenea dureri?
Mulțumesc!
5 comentarii
Vizitați un osteopat, care va ști cum anume sa va ajute. Foarte probabil aveți diafragma blocata, cu multe tulburari digestive (balonări, constipație, etc). Cu o muncă optimă, Osteopatul este cel care va poate ajuta.
Mulțumesc pentru răspuns. Nu ma simt balonata și nici constipatie nu am, doar dureri.
Consultați un osteopat, cu toată încrederea.
Bună ziua Dorina! Ai rezolvat problema? Mă confrunt și eu cu aceleași simptome.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere pelvina si intarziere menstruatie
- 0durei de sani si dureri pelviene
- 3Dureri pelvine
- 1Durere coloana sacrala (sfarsitul colanei vertebrala) femeie insarcinata
- 5Durere cumplita in zona pelvina! Parerea unui medic, VA ROG!
- 1durere pelvina
- 5Dureri.
- 6Help
- 1Durere pelvină
- 4Fibrom uterin
- 1Dureri pelvine, miros foarte neplăcut, actul sexual este aproape un chin
- 1Durere pelvina si diaree
- 0Durere pelvina
- 1Dureri oase pelviene
- 0Durere Testicule Dureri pelviene
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
- 5Dureri zona pelviana