Dureri zona pelviana

22-07-2023
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
Bună ziua. De doua luni am dureri în zona pelviana chiar jos la. Ovare. Aceste dureri încep cam în a 3 a 5 zi de menstruație. Iau anticoncepționale logest de 3 ani. Durerile le simt ca o presiune pe ovare pe vezica. Am fost la ginecolog. Mi-a făcut ecografie transvaginala nu a. Descoperit nimik. Menționez ca aceste dureri au apărut și în timpul în care aveam o anxietate maxima și atac panica. Simt și constipație câteodată. Ce credeți ca ar putea fi. Dacă iau antiinflamatoare de tip flamexin cedează durerea.
VA rog sa ma ajutați. Cu un. Sfat
7 comentarii
0
22-07-2023, ora 14:32
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Buna ziua si multa sanatate !
Daca din punct de vedere ginecologic sunteti sanatoasa..atunci teoretic vb putem suspecta niste aderente intre intestine si veziica urinara, formate in urma unei anexite din trecut sau un proces inflamator lent in abdomen ; o alta varianta este durerea psihogena, asociata sau ca consecinta a unui act sexual traumatic, abuz, viol..etc
Aderentele pot fi clarificat prin laparoscopia de diagnostic ; durerea psihogena poate fi rezolvata cu un psiholog, psihoterapeut sau sexolog !
SANATATE SI SUCCESE VA DORIM !!!
1
22-07-2023, ora 15:32
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
Am primit în urma cu un an tot cu asa dureri tratament cu flamexin de la ginecolog cu diagnostic de boală inflamatorie pelviana. Întrebarea este după cum am mai citit de internet ca pentru aceasta se da și antibiotic sau nu este neapărat? Simt ca o greutate o apăsare pe vezica ovare. Fără alte simptome de usturime. Febra. S-ar putea sa fi iar inflamație pelviana? Și sa apară doar la sfârșitul ciclului și tine 1 sau 2 săptămâni. Cedează la flamexim
0
22-07-2023, ora 16:15
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Exact...Boala cronică pelvina se mai numește!
Rezolvarea este la ginecolog
0
15-11-2024, ora 14:53
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
Bună ziua. Am fost la urolog cu analizele de urina a fost 300 ery la un laborator.medicil mia făcut ecograf și a zis ca nu vede nimik în neregula. Sa repet urina plus urocultura la alt laborator.inainte de a face analize am avut contact sexual.am repetat analiza și la alt laborator și apare 0.2 camp valori referinta (0-0.03) iar la sediment leucocite 3-4 /camp (0-3) iar hematii 9-10 camp (0-3).ma îngrijorează hematiilor în urina.am terminat ciclul menstrual în 4 noiembrie și din 9-10 au început iarăși durerile pelviene.trec cu flamexim.din acesta luna nu mai iau abticonceptionale pt ca ju m-am simțit bine de la ele.
0
15-11-2024, ora 14:54
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
Ultimele analize de urina leam făcut în.prrioada ovulatiei
0
24-12-2024, ora 14:01
Ioana244
Nu este medic/terapeut
Ioana244
Verificati secretia vaginala, posibil bacterii care dau inflamatii
0
14-01-2025, ora 13:14
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
Hematiilor în urina pot fi și de cauza ginecologica?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: