Am nevoie de ajutor - disconfort testicule, vena umflata

02-04-2020
adigobt07
Nu este medic/terapeut
adigobt07
Sa incep cu inceputul
Totul a fost ok cu mine, ma simteam excelent pana intr o seara cand faceam baie si am simtit o senzatie aproape de neobservat in zona scrotumului. Dupa ce am iesit din baie, am observat ca testiculul meu drept se simtea diferit, nu stiu cum sa explic parca era amortit. In acel moment primul gand a fost ca am facut torsiune testiculara, si m a luat panica. Mama mi a spus ca nu este nimic deoarece la yorsiune testiculara trebuia sa ma doara. Tin sa mentionez ca nu am dureri deloc, este doar un sentiment de discomfort mare in testiculul drept si pielea testiculelor (scrotumul) este moale, ele umbland mai libere mult mai libere decat de obicei si atarna cu greutate dandu-mi un mare discomfort.
Au trecut 3 zile in care am adormit foarte greu datorita acestui discomfort. Intr una din aceste seri am observat ca vena testiculului, nu stiu cum se numeste, este umflata. Aceasta umflatura nu imi provoaca nicio durere. Cu trecerea timpului am observat ca ironic, testiculul stang imi provoaca o durere mica de tot, apasatoare. In timp ce cel drept este doar putin mai tare si sensibil. Un alt lucru care l am observat este ca cel drept este mai in fata decat cel stang (nu am mai patit asa ceva), asta ma framanta cel mai tare.
Va rog daca stie cineva ce este... Sa ma lamureasca si pe mine.
Tin sa mentionez ca am 16 ani fac 17 in mai
Nu am fost inca la medic fiind vremurile care sunt...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: