Durere puternica in piept(partea stanga) si partea stanga a corpului amortita

26-06-2022
Red John
Nu este medic/terapeut
Red John
Buna ziua,

Sunt un barbat de 24 de ani si la inceputul acestui an am inceput sa simp o durere foarte puternica in partea stanga a pieptului, prin zona inimii. Primul instinct a fost, evident, sa merg la cardiolog pentru ca suspectam o boala de inima, mai ales ca am fost obez de pe la 18-19 ani pana acum 1 an cand am inceput sa fiu atent la ce mananc si am ajuns in final la 80kg(inaltime 1, 81m)in ziua de azi. Cardiologul mi-a facut un EKG si mi-a zis instant ca nu are nicio treaba cu inima si mi-a scris pe foaia medicala ca as avea nevralgie intercostala. Mi-a prescris magnerot si mi-a dat niste analize de facut, printre care coloesterol, glicemie, etc. Toate analizele au iesit foarte bune, insa durerea in piept a persistat si intr-o seara mi-a amortit partea stanga a corpului dintr-odata, de la falca pana la degetul mic de la picior. Urmatorul pas a fost sa merg la neurolog unde mi s-a zis ca s-ar putea sa aibe legatura cu faptul ca as putea avea niste probleme la coloana si imi afecteaza nervii. Neurologul mi-a dat sa fac niste radiografii pulmonare, radiografii la coloana si lombar si un computer tomograf. Pe langa astea, mi-a dat un anti-inflamator puternic pentru 1-2 sapatamani si mi-a zis sa vizitez un ortoped/kinetoterapeut pentru coloana. Am fost la ortoped, iar acesta mi-a zis ca nu am absolut nicio problema la coloana sau lombar si ca arata normal(pe cine sa mai crezi in situatia asta?). Am facut radiografille si computerul tomograf, iar intre timp urmam tratamentul cu inflamator. Durerea nu a mai fost asa accentuata timp de 1-2 luni, pana pe la sfarsitul lui mai cand a revenit, dar tot era ceva acolo + ca in continuare imi simteam partea stanga amortita si furnicaturi frecvente in partea stanga a capului, adica se observa clar ca ceva e in neregula cu partea stanga a corpului fiindca nu am nicio problema cu partea dreapta a corpului. Neurologul mi-a spus ca radiografille pulmonare si CT-ul arata normal, fara urme de posibile tumori sau alte treburi de genul. De cateva zile mi-a revenit durerea puternica in piept, in zona inimii si parca amorteala e mai accentuata in partea stanga a corpului. Observ clar diferenta de putere intre mana stanga si dreapta si pe langa asta se mai adauga si ameteli din cand in cand. Voi incerca sa merg la alt cardiolog si poate sa fac niste teste mai amanuntite la inima, pentru ca toate simptomele arata ca o boala de inima, insa chiar nu stiu ce sa mai fac sa imi revin la normal.
Orice sfat este binevenit si apreciat, multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de plămâni - ce trebuie să știi
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •