Intepaturi in zona inimii, mana stanga amortita
![MikyT](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Cam de la varsta de 12 ani, la ceva timp, am atacuri care se manifesta prin intepaturi in zona inimii insuportabile doar atunci cand respir, misc mana stanga sau gatul. Daca stau nemiscata si nu respir nu simt absolut nicio senzatie de disconfort in zona inimii. Am fost dusa la medic si i s a spus mamei mele ca imi creste cutia toracica si sunt normale senzatiile pe care le resimt asa ca am mers mai departe
cu aceste "atacuri", pana acum, la 24 de ani.
Astazi m am speriat deoarece pe langa faptul ca nu pot misc mana stanga si nu pot inspira pentru ca ma intepa inima (lucruri cu care deja m am obisnuit) de data aceasta mi a amortit atat mana cat si piciorul stang si partea stanga a gatului. Un "atac" care in mod normal dura maxim 5 minute, de data aceasta a durat in jur de 15.
Folosesc cuvantul "inteapa" inima dar nu stiu cat de corect este pentru ca simt ca mai mult ma tine ceva acolo, simt ca atunci cand respir sau imi misc mana este ceva care sa intinde atat de mult incat urmeaza sa se rupa...
Stie cineva ce se intampla cu mine?
Multumesc anticipat!
Cam de la varsta de 12 ani, la ceva timp, am atacuri care se manifesta prin intepaturi in zona inimii insuportabile doar atunci cand respir, misc mana stanga sau gatul. Daca stau nemiscata si nu respir nu simt absolut nicio senzatie de disconfort in zona inimii. Am fost dusa la medic si i s a spus mamei mele ca imi creste cutia toracica si sunt normale senzatiile pe care le resimt asa ca am mers mai departe
cu aceste "atacuri", pana acum, la 24 de ani.
Astazi m am speriat deoarece pe langa faptul ca nu pot misc mana stanga si nu pot inspira pentru ca ma intepa inima (lucruri cu care deja m am obisnuit) de data aceasta mi a amortit atat mana cat si piciorul stang si partea stanga a gatului. Un "atac" care in mod normal dura maxim 5 minute, de data aceasta a durat in jur de 15.
Folosesc cuvantul "inteapa" inima dar nu stiu cat de corect este pentru ca simt ca mai mult ma tine ceva acolo, simt ca atunci cand respir sau imi misc mana este ceva care sa intinde atat de mult incat urmeaza sa se rupa...
Stie cineva ce se intampla cu mine?
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 5ceva grav? boala de inima ?
- 75intepaturi la inima
- 8Unde as mai putea putea merge? dureri in stanga langa san
- 5copil cu intepaturi la inima
- 8intelepaturi in zona inimii, iar acum incepe sa imi amorteasca mana stanga
- 0Amorteli ale mainii si fetei pe partea stanga
- 10Durere san?
- 0Probleme de sănătate? Motiv de ingrijorare
- 2Durere in zona inimi
- 0Probleme neurologice
- 1Dureri de inima
- 0Membru superior si inferior stang amortit
- 0Durere în zona inimi și piept
- 0Amorteala mana si fata, partea stanga
- 0Amorțeală picior si mâna dreaptă
- 3Simptome post Covid
- 2Usturime inima si palpitatii
- 2Ajutati-ma - partea dreapta a corpului si vedere ingreunata
Mai multe informații despre: intepaturi la inima amorteala unei jumatati a corpului