Boala de inima?
De mai multi ani am dureri in zona inimii dar anul acesta s-au accentuat.De cele mai multe ori simt o usoara apasare in partea stanga, cateodata intepaturi, mai ales cand respir si ma mai doare bratu stang sau imi amorteste.Cateodata am palpitatii, am puls destul de mare, cam 80, cand sunt emotionata e si mai mare. Nu mi-am facut analize inca.Poate fi ceva grav?Mentionez ca am 17 ani si sunt foarte emotiva, ma emotionez usor si atunci am pulsul foarte mare, nu beau cafea nici cola pentru ca ma agita si nici nu fumez.durerile sunt zilnice, apar in repaus dar nu sunt puternice de obicei
3 comentarii
Daca ar fi fost o boala de inima ai fi aflat. Copil fiind ai fost consultata de pediatru si daca ceva ar fi fost in neregula ti-ar fi spus. Daca nu ti-a spus, la varsta ta nu se face o boala de inima din senin. Cred ca anxietatea e de vina (vezi articolul cu acelasi nume si cel despre atacurile de panica). Nu e grav dar este foarte neplacut si iti poate afecta foarte multe domenii ale vietii. Consulta un psihiatru sau psiholog. Daca esti din Bucuresti, datele mele sunt pe site, cu link de la articole. Daca esti din alta parte, ma straduiesc sa-ti gasesc pe cineva.
Buna ziua, ma numesc Isztvan si am 20 de ani si de vreo 3 saptamani ma confrunt cu niste junghiuri(apasari) in zona inimii din cauza stresului si a gandului ca am o boala cardiaca.Tin sa precizez ca aam fost si la spital unde am stat cateva zile pt investigatii.Diagnopsticul dat a fost anxietate si stres.Sunt foarte ingrijorat insa de aceste apasari care uneori imi dau palpitaii si ma obosesc.Uneori aceste simptome le pot controla.Dat fiind ca e ceva pe sistem nervos POT ACESTE SIMPTIOME SA IMI AFECTEZE IN VREUN FEL INIMA??va multumesc anticipat pentru raspuns.Sanatate!
nu te teme.nu e vorba de vreo boala de inima.poate fi vorba de o distonie neurovegetativa, boala pe fond de stres sau de un reflux gastro-faringian care apasa pe diafragma inimii si da starile pe care le descrii.
sanatate.
sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere de inima cand respir mai adanc
- 2durere in zona inimii, furnicaturi, amorteli degete stanga
- 8Unde as mai putea putea merge? dureri in stanga langa san
- 4Intepaturi la inima si o scobitura in stern
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 3Dureri in zona inimii
- 1Durere in partea inimii in urma mierei
- 4Disconfort in zona inimii dar nu in legatura cu ea
- 12junghiuri in zona inimii
- 3Dureri in zona Inimi
- 4Durere in zona inimii... sunt cam stresat cu scoala
- 10Stare generala de rau!
- 1Probleme cu inima (de o luna de zile)
- 4dureri la inima
- 0Durere in zona inimii
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 3Durere apăsătoare în zona inimii
- 2Durere de inimă?
Mai multe informații despre: intepaturi la inima durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: