Dureri in zona inimii si umar stang

Buna ziua ! Sunt nou pe aici ! De cateva zile chiar o saptamana, simt o durere in zona inimii care urca spre umarul stang..uneori chiar si mana stanga. Durerea nu este puternica dar este deranjanta.
Inainte de asta am simtit si cum inima imi bate puternic... mentionez ca am 19 ani. Nu sunt consumator de cafea, alcool, tutun etc.
Acum 6 luni am fost diagnosticat cu TBC... Va rog sa ma ajutati in legatura cu problema mea, nu stiu de la ce ar putea fi. Sport nu am facut absolut deloc timp de 6 luni..( doctorii mi-au spus ca nu am voie). Mentionez ca in ultima vreme..am mancat cam sarat. Am si putine emotii pt ca trb sa ma duc la control cu TBC. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
Inainte de asta am simtit si cum inima imi bate puternic... mentionez ca am 19 ani. Nu sunt consumator de cafea, alcool, tutun etc.
Acum 6 luni am fost diagnosticat cu TBC... Va rog sa ma ajutati in legatura cu problema mea, nu stiu de la ce ar putea fi. Sport nu am facut absolut deloc timp de 6 luni..( doctorii mi-au spus ca nu am voie). Mentionez ca in ultima vreme..am mancat cam sarat. Am si putine emotii pt ca trb sa ma duc la control cu TBC. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
1 comentarii

Pe langa consultul la medicul pneumolog, va recomad sa faceti si un consult cardiologic. Acolo se va vedea daca aveti si ce modificari aveti la inima si vi se va da un tratament corespunzator,
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Tensiune oscilanta
- 3artrita scapulo-humerala
- 4Dureri prelungite in zona inimii..
- 4dureri de inima?
- 9labila psihic?
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 3Dureri in zona Inimi
- 3Durere in zona inimi in partea stanga !!!
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 0dureri la miscarea mainii la umar
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 1fructura cu minima deplasare trohiter humeral - Rog sfaturi medicale
- 2Durere de umar
- 0Sarcina extrauterina??
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
- 0Durere de umar copil 10 ani
- 4Durere si amorteala umar drept
- 2Cât de rău ti-a ajuns durerea de inimă și cum a fost remediată?
- 1Disjuncție-Acromio claviculară Gr. 3 dureri
- 0Durere puternica in piept(partea stanga) si partea stanga a corpului amortita
Mai multe informații despre: durerea la umar durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul de impingement al umărului/subacromial
- Durere în piept apărută la efort (durerea toracică de efort)
- Durere în piept în partea stângă (durerea toracică sângă)
- Durere toracică centrală (în piept, retrosternal, precordial)
- Durere toracică (în piept) cu iradiere în brațul stâng
- Senzația de arsură în zona inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: