Dureri in zona inimii si umar stang
Buna ziua ! Sunt nou pe aici ! De cateva zile chiar o saptamana, simt o durere in zona inimii care urca spre umarul stang..uneori chiar si mana stanga. Durerea nu este puternica dar este deranjanta.
Inainte de asta am simtit si cum inima imi bate puternic... mentionez ca am 19 ani. Nu sunt consumator de cafea, alcool, tutun etc.
Acum 6 luni am fost diagnosticat cu TBC... Va rog sa ma ajutati in legatura cu problema mea, nu stiu de la ce ar putea fi. Sport nu am facut absolut deloc timp de 6 luni..( doctorii mi-au spus ca nu am voie). Mentionez ca in ultima vreme..am mancat cam sarat. Am si putine emotii pt ca trb sa ma duc la control cu TBC. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
Inainte de asta am simtit si cum inima imi bate puternic... mentionez ca am 19 ani. Nu sunt consumator de cafea, alcool, tutun etc.
Acum 6 luni am fost diagnosticat cu TBC... Va rog sa ma ajutati in legatura cu problema mea, nu stiu de la ce ar putea fi. Sport nu am facut absolut deloc timp de 6 luni..( doctorii mi-au spus ca nu am voie). Mentionez ca in ultima vreme..am mancat cam sarat. Am si putine emotii pt ca trb sa ma duc la control cu TBC. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
1 comentarii
Pe langa consultul la medicul pneumolog, va recomad sa faceti si un consult cardiologic. Acolo se va vedea daca aveti si ce modificari aveti la inima si vi se va da un tratament corespunzator,
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere a umarului si a coastelor
- 21dureri in umarul drept
- 4luxatie, entorsa umar
- 4Ma doare umarul
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 2Durere Umar.
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 4dureri la ambii umeri noaptea
- 2Incheietura dureroasa + degetul inelar si mic cu vanataie
- 3Durere in zona inimii
- 0Dureri in zona inimii
- 1Durere in dreptul scapulei stangi
- 2Nevralgie-umăr blocat
- 1Dureri la umar si brat
- 2Fine rupturi fibriale centrale, tendon supraspinos
- 2Durere osteo articulara umăr și cot drept
- 1Durere umar si cot
- 1Mobilitate redusa la umar stang
- 0Fasceita dorsala articulatie umar stang
Mai multe informații despre: durerea la umar durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul de impingement al umărului/subacromial
- Durere în piept apărută la efort (durerea toracică de efort)
- Durere în piept în partea stângă (durerea toracică sângă)
- Durere toracică centrală (în piept, retrosternal, precordial)
- Durere toracică (în piept) cu iradiere în brațul stâng
- Senzația de arsură în zona inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: