Durere in zona inimii, de doua saptamani!
duna sunt DENISA am 22 de ani si de 2 saptamani simt niste intepaturi la inima (sub sanul stang) de mai multe ori pe zi (cam de 20 de ori pe zi).
Tin sa precizez ca nu beau cafea de 4 luni si in urma cu 2 luni am renuntat la anticonceptionale (diane 35) pe care le-am luat timp de aprox. 2 ani. ACESTE DURERI SUNT UN MOTIV DE INGRIJORARE? Astept raspuns si de la cei care au fost in situatia mea. multumesc anticipat
Tin sa precizez ca nu beau cafea de 4 luni si in urma cu 2 luni am renuntat la anticonceptionale (diane 35) pe care le-am luat timp de aprox. 2 ani. ACESTE DURERI SUNT UN MOTIV DE INGRIJORARE? Astept raspuns si de la cei care au fost in situatia mea. multumesc anticipat
2 comentarii
Doar daca intepaturile sint declansate de efort ar putea fi o problema cardiaca.oricum la virsta ta e putin probabil.Mai ales ca se repeta de atitea ori pe zi.Daca ar fi fost de la inima ar fi trebuit sa fii de mult Dincolo...
si mie mi se intampla dar nu de mai multe ori pe zi si ma cam ingrijorez si va spun ca eu am 14 ani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Boala de inima?
- 3Am o boala de inima?
- 3dureri in zona plamanilor si inimii
- 3durere de inima cand respir mai adanc
- 3inima... dureri mari. Este grav?
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 2durere in zona inimii, furnicaturi, amorteli degete stanga
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 3am 20 ani si am probleme cu inima :(
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 3Durere in zona inimi in partea stanga !!!
- 4Probleme cu inima
- 3brusc simt o apasare pe inima
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1Dureri in zona inimii si umar stang
- 1Probleme cu inima (de o luna de zile)
- 1Dureri severe de inima
- 1Dureri de inima cu antecedent de accident vascularcerebral
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 3Durere apăsătoare în zona inimii
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: