dureri de inima si senzatie de nod in gat
Am 27 ani, nu fumez, nu consum alcool, sport2-3 ori pe saptamana.totul incepe in iunie anul trecut.Am un serviciu care ma epuizeaza fizic si psihic.Intr-o seara venind de la serviciu la masa am avut senzatia ca nu mai am aer.Am mers la spital si am povestit ce mi sa intamplat.Mi sa spus ca ar fi angina pectorala dupa analize sa constatat ca am un ulcer duodenal.Am fost internat 1 saptamana tratament inapamid, nexium, moduxim.Timp de 1 luna am facut sport, am petrecut cu familia cu copii nu am avut nici un simptom.In iulie mi-am amintit de diagnosticul pus la spital [angina pectorala]si am intrat pe net sa vad ce poate fi. Vazand la ce poate duce m-am speriat si tot ce citisem am simtit pe pielea mea.Fuga la spital ecg -unda t ascutita, trigliceridela marite 321mg, in rest nimic modificat.De atunci a inceput calvarul pentru mine si pentru familia mea.Dureri in piept, stare de sufocare foarte stresat si preocupat de asazisa boala.Am mers la bucuresti la spitalul militar :ecg tot unda t ascutita, +test de efort negativ maximal[150w -139bpm.Trat aspenter, aspacardin, xanax, magne b6.La oluna la control pe linga trat de mai sus am mai luat preductal, nitropector.Durerea si nodul in gat nu au disparut.Mi sa spus ca este pe sistem nervos [atacuri de panica].Iarasi dupa 3 luni am mers la control la bucuresti si mia lasat urm trat pe care il urmez si acum:aspenter, aspacardin, magneb6, xanax si calciu.Simptomele inca persista.Va rog spunetimi, dati-mi un sfat un trat sau ce poate fii.Pt mine viata este un calvar la ora actuala.Va multumesc anticipat
1 comentarii
un nou diagnostic pus distonie neuro vegatativa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2noduli pe gat. la ce medic sa merg?
- 12durere gat
- 6probleme in gat
- 59jena in gat
- 1am dureri groznice in piept, nod in gat ca o gheara care ma strange
- 5Senzatie ciudata in gat, respiratie greoaie
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 3De vreo 2 zile simt ca am ceva in gat, ca un nod
- 8Durere in mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 7Nod in gat
- 45Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
- 5Nod in Gat
- 6Am un nod in gat
- 2Diagnostic gat probleme
- 0Dureri de gat si limba
- 5Senzatie de nod in gat
- 11Senzatie de obstacol in gat
- 1Crestere in greutate
- 2Ekg normal?
- 6Disconfort la nivelul esofagului / gatului / urechilor
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Senzatia de nod in gat (Globul Hystericus)
- Durere în piept apărută la efort (durerea toracică de efort)
- Durere în piept în partea stângă (durerea toracică sângă)
- Durere toracică centrală (în piept, retrosternal, precordial)
- Durere toracică (în piept) cu iradiere în brațul stâng
- Senzația de arsură în zona inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: