Durere partea dreaptă jos
![Georgianaa12](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara,
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ganglion inghinal dureros pe dreapta
- 1Durere in partea dreaptă jos a abdomenului
- 2umflatura in partea dreapta
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 0Dureri in partea dreapta in zona apendicitei, dar nu este probleme cu apendicita.
- 2Durere partea dreapta
- 0Ovar sau apendicita
- 0Durere in dreapta jos
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 1Durere in partea dreapta jos, sub abdomen.
- 0Rezultat tomograf - rinichi
- 0Durere zona inghinala
- 5Durere in partea dreapta
- 5Durere, înțepături în partea dreapta a abdomenului inferior
- 1Întrebare vaccin covid și infecție urinară
- 2Dureri dreapta jos, de o saptamana ?
- 0Durere dreapta sub buric
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: