Durere partea dreaptă jos
Bună seara,
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Adenopatie inghinala dreapta
- 2Durere in partea dreapta jos
- 0Durere in dreapta
- 0Dureri in partea dreapta in zona apendicitei, dar nu este probleme cu apendicita.
- 2Durere partea dreapta
- 1Apendicita?
- 0Apendicita?
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 0Rezultat tomograf - rinichi
- 0Durere zona inghinala
- 0Apendicita ?
- 6Apendicita cronica/colon iritabil/altceva??
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 5Sunt nelămurită și cred că îmi fac idei greșite
- 0Durere dreapta jos zona inghinala
- 0Durere dreapta sub buric
- 5Durere partea dreapta în zona ovarului
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: