Durere abdominala Va rog frumos un sfat
Buna ziua Am nevoie de un sfat de la Dumneavoastră vă rog De ceva vreme ma confrunt cu niste dureri de abdomen in partea dreapta La început durerea trecea de la sine Dar acum nu prea trece asa de repede Acum ma doare si spatele si abdomenul iar toata durerea merge si în piciorul drept am o presiune foarte nașpa ma doare si cand merg..Nu am avut stari de greață, vomă am facut doar un pic de febra Cand ma ridic am asa o stare de amețeala Nu prea stiu ce sa fac habar n-am ce ar putea fi
9 comentarii
Buna ziua.
Aveti vreo inteventie chirurgicala pe abdomen ?
Aveti vreo inteventie chirurgicala pe abdomen ?
Buna ziua.
In cazul acesta, ar trebui sa faceti o ecografie addominopelvina si analize sanguine ( HLG, VSH, TGO, TGP, uree sang, glicemie ) si sumar de urina, cu reevaluare ulterioara.
In cazul acesta, ar trebui sa faceti o ecografie addominopelvina si analize sanguine ( HLG, VSH, TGO, TGP, uree sang, glicemie ) si sumar de urina, cu reevaluare ulterioara.
Merg sa imi fac un ecograf la medicu de familie si va trimit rezultatul
Buna ziua.
Trebuie facut un diagnostic diferential intre o colica apendiculara, sau c. renala dreapta, o afectiune anexiala dreapta sau o lombosciatica.
Trebuie facut un diagnostic diferential intre o colica apendiculara, sau c. renala dreapta, o afectiune anexiala dreapta sau o lombosciatica.
Mi-am facut ecograf Nu e sigur medicul daca e apendicită sau colica renala Sper sa nu fie nevoie de o intervenție
Buna ziua Domnu Doctor Din ce cauza e lichid in burta
Buna ziua.
Daca a aparut la eco si lichid in burta, poate fi vorba de o afectiune inflamatorie anexiala ( ginecologica ) pe partea dreapta.
Daca a aparut la eco si lichid in burta, poate fi vorba de o afectiune inflamatorie anexiala ( ginecologica ) pe partea dreapta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ma doare ceva in dreapta sub coaste, ce poate fi?
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 3Am niste dureri in partea dreapta ! Un raspuns va rog frumos.. !
- 2durere continua in dreapta, amplificata dupa mese
- 5disconfort hipocondru drept
- 1Dureri in partea dreapta subcostala
- 0dureri in partea dreapta
- 2Durere in partea dreapta jos
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 8Durere colon, oase, furnicaturi
- 1Durere abdominala
- 1Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 0Problema de durata : Colon iritabil / intestinul gros ce sa fie???
- 0Durere abdominala dreapta lateral deasupra soldului - ce ar putea fi?
- 34Durere abdominala care nu cedează
- 2Dureri dreapta jos, de o saptamana ?
- 3Va rog sa mă ajutați - disconfort in partea dreapta, scaun apos, amețeală
- 0Ajutați-mă cu un sfat - as fi însărcinată în a 7 săptămâna doar ca mie frica de ce va zice medicul
- 2Mă doare in partea dreapta față și se resimte și în spate
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta durere in dreapta durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: