Durere masea
Buna seara!
In urma cu aproximativ 2 luni m-am prezentat la un medic stomatolog, acuzand o durere insuportabila la o masea cariata. Medicul a constatat ca am ceva gen..'pulpita' si m-a chemat de cateva ori la cabinet(pt a curata caria, pt a curata canalele, pt a omori nervul, pansamente, etc). In urma cu o luna am finalizat lucrarea, mi-a zis ca mi-a pus plomba definitiva. Toate bune si frumoase pana la inceputul acestei saptamani cand am inceput sa am dureri din ce in ce mai mari. Azi a fost cel mai rau. Daca la inceput ma durea doar maseaua, cand o atingeam sau cand mancam, acum ma doare toata partea stanga.
Poate suna aiurea, dar am impresia ca se misca plomba se jos in sus:)). Ma doare cand deschid gura si simt rece, ma simt mai bine daca tin gura inchisa si tin ceva cald pe obraz.
Ce am?
In urma cu aproximativ 2 luni m-am prezentat la un medic stomatolog, acuzand o durere insuportabila la o masea cariata. Medicul a constatat ca am ceva gen..'pulpita' si m-a chemat de cateva ori la cabinet(pt a curata caria, pt a curata canalele, pt a omori nervul, pansamente, etc). In urma cu o luna am finalizat lucrarea, mi-a zis ca mi-a pus plomba definitiva. Toate bune si frumoase pana la inceputul acestei saptamani cand am inceput sa am dureri din ce in ce mai mari. Azi a fost cel mai rau. Daca la inceput ma durea doar maseaua, cand o atingeam sau cand mancam, acum ma doare toata partea stanga.
Poate suna aiurea, dar am impresia ca se misca plomba se jos in sus:)). Ma doare cand deschid gura si simt rece, ma simt mai bine daca tin gura inchisa si tin ceva cald pe obraz.
Ce am?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 3dureri groaznice dentare
- 6durere infernala de masea
- 8Durere de masea tratata cu apa!! Este adevarat!!
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 12rezectie dentara
- 3durere masea insuportabila
- 1Durere dinti insuportabila
- 3durere dinte
- 1Durere netratata
- 1Durere ureche
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 4Durere dinte ce urca spre nas
- 1Problema la Masea
- 5Dureri ale maxilarului
- 2Durere masea
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: