Durere masea
Buna seara!
In urma cu aproximativ 2 luni m-am prezentat la un medic stomatolog, acuzand o durere insuportabila la o masea cariata. Medicul a constatat ca am ceva gen..'pulpita' si m-a chemat de cateva ori la cabinet(pt a curata caria, pt a curata canalele, pt a omori nervul, pansamente, etc). In urma cu o luna am finalizat lucrarea, mi-a zis ca mi-a pus plomba definitiva. Toate bune si frumoase pana la inceputul acestei saptamani cand am inceput sa am dureri din ce in ce mai mari. Azi a fost cel mai rau. Daca la inceput ma durea doar maseaua, cand o atingeam sau cand mancam, acum ma doare toata partea stanga.
Poate suna aiurea, dar am impresia ca se misca plomba se jos in sus:)). Ma doare cand deschid gura si simt rece, ma simt mai bine daca tin gura inchisa si tin ceva cald pe obraz.
Ce am?
In urma cu aproximativ 2 luni m-am prezentat la un medic stomatolog, acuzand o durere insuportabila la o masea cariata. Medicul a constatat ca am ceva gen..'pulpita' si m-a chemat de cateva ori la cabinet(pt a curata caria, pt a curata canalele, pt a omori nervul, pansamente, etc). In urma cu o luna am finalizat lucrarea, mi-a zis ca mi-a pus plomba definitiva. Toate bune si frumoase pana la inceputul acestei saptamani cand am inceput sa am dureri din ce in ce mai mari. Azi a fost cel mai rau. Daca la inceput ma durea doar maseaua, cand o atingeam sau cand mancam, acum ma doare toata partea stanga.
Poate suna aiurea, dar am impresia ca se misca plomba se jos in sus:)). Ma doare cand deschid gura si simt rece, ma simt mai bine daca tin gura inchisa si tin ceva cald pe obraz.
Ce am?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 4Durere ciudata masea
- 3Durere de masea
- 5durere continua la umar + durere de masea
- 0Dureri inexplicabile de dinti dupa vizita la dentist
- 7de ce ma dor dintii de pe mandibula?
- 3durere masea insuportabila
- 1omorare de nerv
- 9Durere la premolar cu nerv scos
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 8ajutati-ma
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 3Durere de masea
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 1Durere dinte fara carie
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 3Dureri dentare fără cauza
- 3Dinti amortiti
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: