Durere masea imbracata
Bună ziua,
Ma doare foarte tare o masea care este îmbrăcată. Durerea este vie, pulsatila și constanta și nu suport nici cea mai mai mica atingere. Nu pot, evident, sa apas pe ea. Este ultima masea în partea de jos și durerea iradiază în ureche. Menționez ca ma doare și maxilarul în acea zona. Pare a fi o problema la rădăcini. Locuiesc în Danemarca și este foarte scump actul medical. Întrebarea ar fi dacă pot încerca să iau Zinnat. Menționez ca fac tratament cu Duloxetina și Pregabalin pentru fibromialgie și îmi este teama sa nu existe o reacție adversa. Va rog frumos sa îmi spuneți dacă as putea încerca să iau acest antibiotic și dacă nu sunt rezultate pozitive, desigur, voi merge la stomatolog. Mulțumesc anticipat.
Ma doare foarte tare o masea care este îmbrăcată. Durerea este vie, pulsatila și constanta și nu suport nici cea mai mai mica atingere. Nu pot, evident, sa apas pe ea. Este ultima masea în partea de jos și durerea iradiază în ureche. Menționez ca ma doare și maxilarul în acea zona. Pare a fi o problema la rădăcini. Locuiesc în Danemarca și este foarte scump actul medical. Întrebarea ar fi dacă pot încerca să iau Zinnat. Menționez ca fac tratament cu Duloxetina și Pregabalin pentru fibromialgie și îmi este teama sa nu existe o reacție adversa. Va rog frumos sa îmi spuneți dacă as putea încerca să iau acest antibiotic și dacă nu sunt rezultate pozitive, desigur, voi merge la stomatolog. Mulțumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua, este important de vazut daca aveti o radiografie in acea zona sau panoramica, chiar si veche. Asta ca sa excludem un molar de minte care ar impinge. Altfel, probabil este o problema pe canalelel maselei, fie ele tratate sau netratate. Antibiotic se poate administra chiar daca luati medicatie pentru fibromialgie, dar este de preferat sa va vada un medic inainte. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 4Durere ciudata masea
- 6durere masea de minte?
- 3dureri insuportabile la o masea
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 2Durere de măsea
- 0Durere induportabila
- 4Durere de masea
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 5Dureri ale maxilarului
- 9Masea refacuta care doare
- 0Durere de masea
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 2Durere ureche si tampla
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 2Molar inflamat
- 1Posibila infectie la o masea ?
- 3Nerv dentar
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: