durere la sani de la anticonceptionale
iau anticonceptionale yasmin de aproape 2 luni si de cand am inceput sa le iau ma dor sanii parca sunt sub tensiune. sunt asa mai sensibili. e normal sa fie asa? e posibil sa imi apara noduli la sani din cauza lor?
4 comentarii
Tensiunea in sani este una din reactiile adverse destul de frecvente aloe yasmin-ului. In privinta nodulilor, parerile sunt foarte impartite, unii autori neaga aceasta posibilitate, pe care practica, totusi, o confirma.
salut, si eu iau anticonceptionalele yasmin de aproape 1 luna si vreau sa zic ca de cand le iau am intrat intr-o stare generala proasta, asemanatoare depresiei, durere de sani si stare de oboseala.
Ceea ce ma ingrijoreaza este aceasta stare de depresie, este normala?
Ceea ce ma ingrijoreaza este aceasta stare de depresie, este normala?
toate anticonceptionalele sunt oarecum contraindicate in depresie
Buna ziua,
Am inceput de 2 luni sa iau Diane 35 la recomandarea medicului ginecolog, insa am o problema suparatoare, m-i s-au marit sanii foarte tare si ma dor, sunt si foarte fierbinti.Aceste dureri si marirea au inceput de luna trecuta, dar am crezut ca odata cu venirea menstruatiei imi va trece. Dupa ce mi-a trecut menstruatia, am asteptat cele 7 zile si am reluat anticonceptionalele in mod normal insa sanii se tot maresc si ma dor. De regula asa m-i se intampla inainte de perioada menstruatiei, nu inteleg care ar fi cauza pentru care nu mi-au trecut simptomele.
Va multumesc!
Am inceput de 2 luni sa iau Diane 35 la recomandarea medicului ginecolog, insa am o problema suparatoare, m-i s-au marit sanii foarte tare si ma dor, sunt si foarte fierbinti.Aceste dureri si marirea au inceput de luna trecuta, dar am crezut ca odata cu venirea menstruatiei imi va trece. Dupa ce mi-a trecut menstruatia, am asteptat cele 7 zile si am reluat anticonceptionalele in mod normal insa sanii se tot maresc si ma dor. De regula asa m-i se intampla inainte de perioada menstruatiei, nu inteleg care ar fi cauza pentru care nu mi-au trecut simptomele.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree provocata de pilule?
- 2am luat pastila gresita
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 10efecte postinor 2
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 4Logest... sugestii
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 5anticonceptionale: regividon si microgynon
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 5Risc de sarcina?
- 19melleva 35
- 3Am luat pilule dupa o saptamana de la menstruatie
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 1cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
- 2Durere sani, mai ales sfarcurile
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: