durere la sani de la anticonceptionale
iau anticonceptionale yasmin de aproape 2 luni si de cand am inceput sa le iau ma dor sanii parca sunt sub tensiune. sunt asa mai sensibili. e normal sa fie asa? e posibil sa imi apara noduli la sani din cauza lor?
4 comentarii
Tensiunea in sani este una din reactiile adverse destul de frecvente aloe yasmin-ului. In privinta nodulilor, parerile sunt foarte impartite, unii autori neaga aceasta posibilitate, pe care practica, totusi, o confirma.
salut, si eu iau anticonceptionalele yasmin de aproape 1 luna si vreau sa zic ca de cand le iau am intrat intr-o stare generala proasta, asemanatoare depresiei, durere de sani si stare de oboseala.
Ceea ce ma ingrijoreaza este aceasta stare de depresie, este normala?
Ceea ce ma ingrijoreaza este aceasta stare de depresie, este normala?
toate anticonceptionalele sunt oarecum contraindicate in depresie
Buna ziua,
Am inceput de 2 luni sa iau Diane 35 la recomandarea medicului ginecolog, insa am o problema suparatoare, m-i s-au marit sanii foarte tare si ma dor, sunt si foarte fierbinti.Aceste dureri si marirea au inceput de luna trecuta, dar am crezut ca odata cu venirea menstruatiei imi va trece. Dupa ce mi-a trecut menstruatia, am asteptat cele 7 zile si am reluat anticonceptionalele in mod normal insa sanii se tot maresc si ma dor. De regula asa m-i se intampla inainte de perioada menstruatiei, nu inteleg care ar fi cauza pentru care nu mi-au trecut simptomele.
Va multumesc!
Am inceput de 2 luni sa iau Diane 35 la recomandarea medicului ginecolog, insa am o problema suparatoare, m-i s-au marit sanii foarte tare si ma dor, sunt si foarte fierbinti.Aceste dureri si marirea au inceput de luna trecuta, dar am crezut ca odata cu venirea menstruatiei imi va trece. Dupa ce mi-a trecut menstruatia, am asteptat cele 7 zile si am reluat anticonceptionalele in mod normal insa sanii se tot maresc si ma dor. De regula asa m-i se intampla inainte de perioada menstruatiei, nu inteleg care ar fi cauza pentru care nu mi-au trecut simptomele.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 3contraceptiv potrivit
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 6contraceptivele si medicamentele
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 3anticonceptionale - contraceptie sigura?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 33Nelamuriri Artizia
- 2acnee provocata de mercilon?
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 6Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
- 0NUVARING sau LOGEST
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: