gingie moale

Buna ziua,
de aproape o saptamana, in partea dreapta, in spatele maseselor, mi s'a inmuiat gingia. in primele zile doar, m'a durut putin ca simteam ca e umflat. m'am gandit ca poate m'am lovit cu vreo coaja de paine, nu stiu..poate m'am zgariat. dar nu mai trece x( nu e abces pt ca nu ma dor maselele din apropiere deloc si nici "buba", nu am puroi, nu nimic. am mai dat cu ceai de musetel dar nimic. dimineata parca a mai urcat umflatura, in sensul ca, parca e mai putin moale. dar trece ziua, mananc (nu in acea parte) si parca iar se inmoaie putin mai mult.
Va rog, cum pot remedia asta?
Multumesc
de aproape o saptamana, in partea dreapta, in spatele maseselor, mi s'a inmuiat gingia. in primele zile doar, m'a durut putin ca simteam ca e umflat. m'am gandit ca poate m'am lovit cu vreo coaja de paine, nu stiu..poate m'am zgariat. dar nu mai trece x( nu e abces pt ca nu ma dor maselele din apropiere deloc si nici "buba", nu am puroi, nu nimic. am mai dat cu ceai de musetel dar nimic. dimineata parca a mai urcat umflatura, in sensul ca, parca e mai putin moale. dar trece ziua, mananc (nu in acea parte) si parca iar se inmoaie putin mai mult.
Va rog, cum pot remedia asta?
Multumesc
3 comentarii

adaug ca niciodata nu am avut probleme cu dintii. mereu au fost sanatosi.

posibil molarii (maselele) de "minte"

pai nu ar trebui sa ma doara nimic? ca nu ma doare...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gingiile nu imi sangereaza... paradontoza?
- 12durere insuportabila de gingie
- 4problema extrem de delicata: dantura nu a erupt din cauza gingiei pietrificate
- 4neg pe gingie rupt
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 3Gingia dupa operatie
- 5inceput usor de retragere a gingiei
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 7Afectiune gingivala
- 3gingii vinete si inflamate
- 2Ar trebui sa-mi taie gingia din nou?
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 1Usturimi de gingii
- 9Pata rosie pe gingie
- 3Senzație de mancarime gingivala după detartraj
- 2Gingii dureroase
- 1Problema la gingii