Durere genunchi
![moraru adina](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 65 ani si in urma unei viroze a aparut durere in genunchiul piciorului stang intre femur si rotula este umplat deasupra rotulei am tratat cu arcoxia si paracetamol si unguent gel puterea ursului dar degeaba.Nu stiu de untraumatism. Nu pot sa fac fizioterapie creste tensiunea. Port genunchiera altfel nu pot merge deloc. Starea reumatica este prezenta in tot sistemul osos (coloana, si incheeturile iliace)
3 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, antecedente traumatice, reumatologice etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai detaliile esentiale: greutate/inaltime, antecedente traumatice, reumatologice etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
![moraru adina](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua si multumesc!
pt. durere de genunchi completez. Am 67 kg. si 1, 61 m inaltime. Sunt operata de hernie disc L4-L5 in anul 1979 si recuperata pina acum nu pare sa fie durere de la coloana. M-am ferit de radiografie. Banuiesc ca am o artroza din cauza varstei. Am spondiloza cervicala, piciorul drept rupt ( tibia direct in glezna si peroneul mai mult cu operatie cu tija acum scoasa in anul 2007-2008) am mai avut durere de genunchi dar a trecut. Unde as putea si cum veni la consultatie la dumneavoastra daca nu sunt inoportuna?
pt. durere de genunchi completez. Am 67 kg. si 1, 61 m inaltime. Sunt operata de hernie disc L4-L5 in anul 1979 si recuperata pina acum nu pare sa fie durere de la coloana. M-am ferit de radiografie. Banuiesc ca am o artroza din cauza varstei. Am spondiloza cervicala, piciorul drept rupt ( tibia direct in glezna si peroneul mai mult cu operatie cu tija acum scoasa in anul 2007-2008) am mai avut durere de genunchi dar a trecut. Unde as putea si cum veni la consultatie la dumneavoastra daca nu sunt inoportuna?
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Artroza nu se datoreaza varstei, ci greutatii inadecvate, care distruge cartilajul articular prin suprasolicitare de ordin mecanic.
Prin urmare, in cazul genunchiului exista doar doua solutii: cea chirurgicala (protezarea articulatiei) si cea conservatoare (scadere ponderala semnificatica+ reducerea drastica a efortului fizic).
Eu personal m-am dedicat 100% Chirurgiei ante-piciorului, deci nu va pot ajuta pentru o problema legata de genunchi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Artroza nu se datoreaza varstei, ci greutatii inadecvate, care distruge cartilajul articular prin suprasolicitare de ordin mecanic.
Prin urmare, in cazul genunchiului exista doar doua solutii: cea chirurgicala (protezarea articulatiei) si cea conservatoare (scadere ponderala semnificatica+ reducerea drastica a efortului fizic).
Eu personal m-am dedicat 100% Chirurgiei ante-piciorului, deci nu va pot ajuta pentru o problema legata de genunchi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere mare de genunchi
- 52Genunchi umflat si dureros
- 3problema coloana si genunchi
- 4durere ce revine la genunchi
- 4Dureri de genunchi
- 3durere genunchi si laba piciorului
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 20Leziune grad III corn posterior si menisc medial.
- 3Usturime in zona coapsei pana sub genunchi
- 6Durere genunchi drept
- 3dureri de sold si genunchi
- 1Dureri de genunchi la aplecare
- 0Durere genunchi, RMN
- 5Probleme medicale genunchi stang
- 0Durere genunchi
- 1Durere sub genunchi
- 2Intepatura genunchi
- 0Ruptura grad 3 la nivelul cornului posterior al meniscului medial.bursita suprapatelara
- 3Genunchi stâng rigid, cu dureri
- 1Durere genunchi după cazatura
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: