Durere de genunchi și picior drept-ce medic trebuie sa consult

03-07-2017
Sunshine!!
Nu este medic/terapeut
Sunshine!!
Buna ziua! As dori dacă se poate să mă ajutați. Nu știu la ce medic de specialitate trebuie sa merg cu problema mea. Am 43 de ani, o înălțime de 1, 67 și 94 de kg. De ceva timp am o durere groaznica la genunchiul drept. Pana sa înceapă durerea de la genunchi, dimineața când ma trezeam uneori aveam piciorul amortit de la genunchi in sus și nu își revenea decât dacă îl masăm usor. După a venit durerea de genunchi, o durere f ciudata deoarece este in spatele genunchiului. După un timp a început sa ma doară și partea de jos a piciorului și sa mi se umfle f tare. Vreau sa mentionez ca de curând mi s-au descoperit și niște probleme la inima, mediul prescriindu-mi tratamentul necesar. Am Basedow de mai bine de 6 ani(iau tratamentul regulat și analizele specifice bolii au ieșit bine, analize făcute de curând). Nu știu dacă toate aceste probleme de sănătate au legătura între ele, și sper sa nu va încarc f tare, doar ca problema este jenanta și realizez ca trebuie sa merg la medic, doar ca nu știu exact unde. Dacă ma puteți ajuta, va mulțumesc f mult! O zi frumoasa!
2 comentarii
2
03-07-2017, ora 13:06
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Cu mare probabilitate va confruntati cu distrugerea cartilajului articular al genunchiului (gonartroza), provocata, evident, de cele 40 kg in exces.
Problemele cu inima si cu tiroida sunt determinate, in mare masura, de cele 40 kg in exces.
Tratamentul este evident: trebuie sa renuntati la cele 40 kg in exces.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
03-07-2017, ora 19:48
Sunshine!!
Nu este medic/terapeut
Sunshine!!
Va mulțumesc mult pt răspuns! Multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: