Durere Genunchi rotula.
Buna ziua, Am 18 ani si de 7 luni m-am apucat de sala de forta deoarece vreau sa ma ingras am 170 si 60 kg. In prima luna am inceput sa fac exercitii de forta pentru picioare am inceput cu greutati mici si am continuat cu ele. Dupa prima luna a inceput sa apara o durere la genunchiul drept langa rotula in partea de sus cand il tin flexat si apas cu mana se simte durerea. daca fac genoflexiuni sau ma las in jos si ma ridic ma doare tare acel loc.Si aceasta durere contiuna de 6 luni. Am fost la ortoped, am facut o radiografie si mi-a dat un diagnostic numit. Hyperpresiune rotuliana externa, mi-a dat un tratament cu Movial plus si nite antiiinflamatorii, insa cat timp am luat inflamatoriile nu m-a durut deloc iar movial plus nu m-a ajutat cu nimic. Cand am terminat tratamentul durerea a aparut din nou. Sa merg pentru a ma consulta dinou trebuie sa astept o luna ca programeaza dupa foarte mult timp. Intrebarea mea este daca poate fii ceva grav si daca exista tratament si voi putea sa-mi reiau viata normala. Acum folosesc un Ketonal o singura data pe saptamana cand vreau sa fac exercitii pentru picioare cu greutati mari si nu simt durere dar a doua zi apare aceeas durere cum era inainte. Nu am avut accidente in zona genunchiului insa pot spune ca stateam foarte mult pe scaun si sport nu faceam deloc.
4 comentarii
Probabil ai supus prea rapid genunchiul unor solicitari excesive. Trebuie redus sau chiar anulat ex fizic ce solucita gen si o sa isi revina. De multe ori disparitia durerii dureaza 2, 3 luni
Multumesc de raspuns dar cand au inceput durerile in primele 2 luni am luat pauza 3 luni si n-am fortat genunchiul insa durerea a ramas.
Poate dura si mai mult. Cu ajutorul kinetoterapiei se poate accelera procesul de vindecare
Multumesc frumos de raspunsuri, sper sa fie asa si sa ma vindec.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 6de aproximativ o saptamana am o durere la genunchiul drept, in partea interioara a piciorului
- 8Dureri genunchi stang, iar cand fac unele miscari simt o intepatura
- 4Rotula foarte proeminenta, durere si amorteala ale genunchiului.
- 3Dureri groaznice de genunchi
- 6Cam de 2 luni am dureri deasupra genunchilor
- 2durere genunchi
- 6Tratament pt.spine tibiale ascutite
- 1durere la genunchi
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 5durere genunchi stang
- 5Durere in spatele genunchiului partea moale
- 7Durere genunchi drept
- 5durere de genunchi!
- 1durere de genunchi
- 1Dureri in spatele genunchiului, deasupra gambei
- 0Durere in interiorul genunchiului
- 2Durere genunchi sub rotula
- 3Durere in zona genunchiului
- 3Genunchi stâng rigid, cu dureri
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: