durere genunchi stang partea interioara
Buna ziua ma numesc Andrei. In 2011 am avut o operatie la piciorul stang pt ciupitura de menisc. totul a decurs bine operatia a durat 10 minute. recuperarea a decurs bine deasemenea. Vreau sa specific ca joc baschet de la varsta de 11 ani de performanta. Acum sunt plecat din tara si intr.o zi fara sa depun efort sau ceva a inceput sa ma doara genunchiul stang in partea din interior. am crezut ca am ligamntele suprasolicitate pt ca am mai avut odata si dupa un scurt repaus mi.a trecut. Acum a reaparut durerea si este undeva mai jos de rotula in partea dreapta. Nu e umflat nu e inflamat doar durere, iar daca apas simt cum durerea e pe os. Am pus anti.imflamatoare gheata mi.a trecut.Acum durerea a reaparut, dar o simt numai cand sunt in repaus, cand solicit genunchiu e aproape inexistenta. Va rog daca puteti sa imi da.ti un sfat, sau o parere. Va multumesc!
4 comentarii
Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog? Multumesc
Buna seara!
Evident, este vorba despre un genunchi supra-solicitat.
Asemenea sporturi sunt fabulos de agresive pentru genunchi, drept dovada ca imensa majoritate a practicantilor de foot-ball, hand-ball, basket-ball, tenis, atletism etc au mari probleme cu genunchii si sufera nenumarate interventii in rastimpul carierei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Evident, este vorba despre un genunchi supra-solicitat.
Asemenea sporturi sunt fabulos de agresive pentru genunchi, drept dovada ca imensa majoritate a practicantilor de foot-ball, hand-ball, basket-ball, tenis, atletism etc au mari probleme cu genunchii si sufera nenumarate interventii in rastimpul carierei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Multumesc pt raspuns! Am nevoie de repaus?
Evident ca aveti nevoie de repaus, si mai ales sa evitati sporturile agresive pentru genunchi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere f mare in zona genunchiului
- 16dureri genunchi
- 6Lovitura la genunchiul drept
- 5durere genunchi in special cand trebuie sa imi vina menstruatia
- 4Durere in gamba urmata de de durere la genunchi
- 0Durere genunchi (accidentare schi)
- 4sfaturi pt dureri de genunchi si umflaturi am ambi genunchi
- 1durere la genunchi
- 10Umfalturi in spatele la ambii genunchi si durere
- 27Dureri groaznice de genunghi - ajutor
- 5Lovitura puternica la ghenunchi
- 4durere in lateralul genunchiului.
- 26Artrita reactiva
- 5Ce poate fi?
- 2Durere genunchi - ?
- 0Dureri/inflamatie la genunchi si încheieturi
- 1Leziune la menisc?
- 0Durere in zona rotulei
- 0Ruptura grad 3 la nivelul cornului posterior al meniscului medial.bursita suprapatelara
- 0Ajutati-ma cu o parere - dureri dupa meniscectomie
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: