Lovitura genunchi
Bună seara, acum 10 zile m-am dezechilibrat când coboram scarile, am încercat sa nu cad tinandu-ma de balustrada, in acel moment, rasucindu-ma, am lovit cu genunchiul treapta de beton.Am pe genunchi o echimoza, pe moment nu m-a durut doar pe seara, cand am ajuns acasă a început sa ma doară.Pot sa merg, pot sa flexez, genunchiul nu este umflat, dar am o senzație de durere, ea nefiind localizata intr-o anume parte a genunchiului.Este normal sa doară după 10 zile?Multumesc
3 comentarii
Buna seara!
Pot fi zeci, poate sute de variante de raspuns, in functie de leziunea produsa, in functie de datele personale etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pot fi zeci, poate sute de variante de raspuns, in functie de leziunea produsa, in functie de datele personale etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am facut un RMN la genunchi care are care are ca rezultat:acumulare lichidiana minima în articulația femuro tibiala, fara colecții patologice în bursele genunchiului.Am fost la ortoped plangandu-ma de durere, iar d-nul doctor mi-a făcut o infiltratie in genunchi.Durerea nu a dispărut complet însă îmi simt genunchiul ciudat, parca nu ar fi genunchiul meu, parca ma tine ceva pe interiorul genunchiului(scuze pentru exprimare dar nu știu sa găsesc cuvintele potrivite)parca nu ar fi genunchiul meu.Este normal sa simt asa?Precizez ca infiltratia a fost făcută ieri, dar nu știu cu ce substanta.Multumesc din suflet
Buna ziua!
Este evident ca nu ne putem pronunta, cat timp ne aflam in totala necunostinta de cauza.
Diagnosticul necesita examinare clinica directa si studierea nemjilocita a materialului imagistic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca nu ne putem pronunta, cat timp ne aflam in totala necunostinta de cauza.
Diagnosticul necesita examinare clinica directa si studierea nemjilocita a materialului imagistic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3entorsa genunchi
- 30Condromalacie rotula
- 4accident la ski
- 9dureri groaznice la genunchi
- 21Durere dupa cazatura pe genunchi
- 10Sport de performanta... accidentari, tendon rupt, probleme la genunchi
- 4sfaturi pt dureri de genunchi si umflaturi am ambi genunchi
- 1durere la genunchi
- 2miscare laterala in genunchi la ghemuire
- 13durere genunchi de la fotbal
- 2Lovitura la genunchi
- 0Operatie menisc, dureri acute
- 5Durere in spatele genunchiului partea moale
- 8durere de genunchi
- 2traumatism al genunchiului cu limitare a miscarilor si durere la coborarea treptelor
- 0Ecografie genunchi operat
- 0Durere genunchi
- 3Probleme genunchi
- 1Diagnostic radiografie la genunchi
- 4Durere genunchi
Mai multe informații despre: Genunchiul Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Sindrom dureros patelofemural (genunchiul alergătorului)
- Durere de genunchi
- Durere de rotulă
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: