durere la genunchi dupa operatie
Buna ziua, in luna octombrie am fost operat la genunchiul stâng, de menisc, acest diagnostic fiind dat in urma unui RMN.in timpul operatiei, doctorul spunanu-mi ca nu am meniscul rupt, doar o 'pelicula' care a fost indepartata chirurgical. Tot atunci spunandu-mi ca am cartilagiul moale recomandandu-mi infiltratii, pe care l-am facut.dupa 2 luni de la operatie ma supara genunchiul, avand o durere suportabila.am varsta de 30 ani 1.86 inaltime si 103kg.Ce imi poate fii???
3 comentarii
Aveti posibilitatea de a uploada pe internet RMNul si radiografiile ca sa ni le aratati? Despre ce infiltratii e vorba? Cu ce?
Imi pare rau, dar nu pot sa le incarc pe net rmn si radiografiile.este vorba despre trei injectii la un intrerval de o săptămână, cu acid hialuronic. Este bine portul.unei genunchiere, timp de 8 ore, ptr a ma proteja de frig.va multumesc
Buna seara!
Trebuie sa intelegeti ca articulatia genunchiului suporta o presiune de circa 2 ori mai mare decat cea normala, presiune cauzata de cele 25-30 kg in exces...
Prin urmare, infiltratiile sunt total lipsite de logica, cat timp va confruntati cu o greutate excesiva...
Logic, este infinit mai simplu sa reduceti solicitarea genunchiului, atat prin reducere ponderala (25-30 kg), cat si prin reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa intelegeti ca articulatia genunchiului suporta o presiune de circa 2 ori mai mare decat cea normala, presiune cauzata de cele 25-30 kg in exces...
Prin urmare, infiltratiile sunt total lipsite de logica, cat timp va confruntati cu o greutate excesiva...
Logic, este infinit mai simplu sa reduceti solicitarea genunchiului, atat prin reducere ponderala (25-30 kg), cat si prin reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri groaznice
- 8Probleme la genunchi
- 4Zgarietura produsa de un caine.
- 3Genunchi drept-Edem intraosos condilian intern
- 3Accidentare genunchi stang
- 6Cam de 2 luni am dureri deasupra genunchilor
- 18dureri groaznice de genunchi
- 1Lovitura la genunchi
- 36Umflatura deasupra genunchiului dupa operatie de menisc
- 0Durere de genunchi
- 1Dureri genunchi
- 5Artrosinovita copil
- 1durere genunchi
- 5Diagnostic afectiune genunchi
- 1Dureri de genunchi
- 1Probleme la genunchi
- 1Durere genunchi
- 2Durere în spatele genunchiului
- 0Umflatura mica sub genunchi
- 1Durere la genunchi şi umflarea gleznelor
Mai multe informații despre: Genunchiul Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Sindrom dureros patelofemural (genunchiul alergătorului)
- Durere de genunchi
- Durere de rotulă
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: