Durere foarte mare cand ma uit la ceva de aproape
Buna seara, am 20 ani si de peste un an am o problema careia nu ii gasesc raspuns: o data la cateva saptamani (uneori luni), mi se inroseste unul dintre ochi si ma doare foarte tare cand ma uit de aproape la ceva. Este o durere foarte puternica, nu pot sa ma uit la acel obiect mai mult de 2 secunde. Mentionez ca nu tot timpul este acelasi ochi, si nici suprafata inrosita nu este aceasi de fiecare data.
Am fost bineinteles la oftalmolog si, ca la majoritatea medicilor, nu au stiut ce sa imi zica. Tensiunea oculara este buna. Port ochelari de 1 an jumate, dar am impresia ca mi se diminueaza acuitatea vizuala prea mult in prea putin timp.
Multumesc anticipat.
Am fost bineinteles la oftalmolog si, ca la majoritatea medicilor, nu au stiut ce sa imi zica. Tensiunea oculara este buna. Port ochelari de 1 an jumate, dar am impresia ca mi se diminueaza acuitatea vizuala prea mult in prea putin timp.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna dimineata! Ce prescriptie optica( dioptrii) ai?
-0.75 pe ambii ochi. Axa 100 pe ochiul drept si 90 pe stangul. Si distanta pupilara 60 mm.
Repeta un consult oftalmologic, ne intereseaza o verificare a prescriptiei, examenul fundului de ochi, o tensiune intraoculara.Este posibil sa faci episoade de episclerita, irita ( te-a vazut un oftalmolog cand ai avut un puseu de inrosire a ochiului ?) si atunci ne intereseaza si niste investigatii sangvine: HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva( sindrom inflamator). Ar fi bine sa faci consultul oftalmologic si investigatiile acestea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete negre in campul vizual - AJUTOR
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 4ma simt rau de o luna
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 4Vad negru in fata ochilor! Aveti sau stiti caz similar?
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 39Ceata pe ochi
- 2vedere in ceata ochiul drept
- 1copilul meu vede totul indepartat
- 3linii luminoase in campul vizual
- 0incetosarea vederii
- 2vedere neclara
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 1Vedere incetosata
- 3imagine secventiala
- 0picaruri pentru ochi, probleme cu vederea la tv
- 0Aparitie fulgere de la lumina difuza
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab