Durere foarte mare cand ma uit la ceva de aproape
Buna seara, am 20 ani si de peste un an am o problema careia nu ii gasesc raspuns: o data la cateva saptamani (uneori luni), mi se inroseste unul dintre ochi si ma doare foarte tare cand ma uit de aproape la ceva. Este o durere foarte puternica, nu pot sa ma uit la acel obiect mai mult de 2 secunde. Mentionez ca nu tot timpul este acelasi ochi, si nici suprafata inrosita nu este aceasi de fiecare data.
Am fost bineinteles la oftalmolog si, ca la majoritatea medicilor, nu au stiut ce sa imi zica. Tensiunea oculara este buna. Port ochelari de 1 an jumate, dar am impresia ca mi se diminueaza acuitatea vizuala prea mult in prea putin timp.
Multumesc anticipat.
Am fost bineinteles la oftalmolog si, ca la majoritatea medicilor, nu au stiut ce sa imi zica. Tensiunea oculara este buna. Port ochelari de 1 an jumate, dar am impresia ca mi se diminueaza acuitatea vizuala prea mult in prea putin timp.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna dimineata! Ce prescriptie optica( dioptrii) ai?
-0.75 pe ambii ochi. Axa 100 pe ochiul drept si 90 pe stangul. Si distanta pupilara 60 mm.
Repeta un consult oftalmologic, ne intereseaza o verificare a prescriptiei, examenul fundului de ochi, o tensiune intraoculara.Este posibil sa faci episoade de episclerita, irita ( te-a vazut un oftalmolog cand ai avut un puseu de inrosire a ochiului ?) si atunci ne intereseaza si niste investigatii sangvine: HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva( sindrom inflamator). Ar fi bine sa faci consultul oftalmologic si investigatiile acestea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 4atrofie optica
- 5lentilele cosmetice?
- 5Ochi supra solicitati
- 4strafulgerari ale ochiului cu pierderea temporara a vederii
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 6Dupa operatia de cataracta vede o puzderie de puncte negre
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 4cateodata vad lucrurile mai mici decat sunt in realitate
- 8Vedere putin neclara ochi stang