Vederea incetosata
Buna seara in primul rand, sper sa pot gasi aici macar un sfat la problema mea care ma face sa sufar foarte mult.Mai precis, acum cativa ani am cazut pe gheata foarte tare si m-am lovit in zona crestetului.Pe moment, am ramas imobilizata, dar cand am reusit sa ma ridic am observat ca vederea mea este incetosata (la ambii ochi), .Partea ciudata acum este ca reuseam sa vad si clar dar cu ceva efort.Iar privirea clara nu o pot mentine decat putin, deoarece revine ceata.Deci este oarecum o combinatie, dar in care domina vederea in ceata.De atunci am consultat mai multi medici oftalmologi din Constanta, dar am primit numai raspunsuri insuficiente, unii spuneau chiar ca nu au mai intalnit un asemenea caz.Nu mi-au recomandat nici o invetigatie.Mentionez ca purtam si port ochelari in continuare(aveam +1 la ambii ochi, hipermetropie), dar vederea mea era clara inainte de eveniment, fara sa depun nici un efort.Acum, de cateva luni aceasta problema simt ca se agraveaza, efortul de a vedea clar este imens si ma dor foarte tare ochii.As vrea sa intreb acum, daca mai am vreo sansa ca vederea mea sa revina la normal?Voi merge la un alt medic recomandat de matusa mea, dar pana atunci sunt foarte panicata.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 2ma ajuta cineva ?
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 3hipertensiune + un vas spart la ochi
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 5Ochi supra solicitati
- 3pupile inegale
- 4Vedere cu stelute
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 4de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
- 8Am o ceata neagra pe o jumatatea ochiului
- 4Mancarime ochi si apoi lacrimare...
- 0incetosarea vederii
- 4cateodata vad lucrurile mai mici decat sunt in realitate
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 3Tulburari de vedere
- 4durere cad ma uit la calculator
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 0Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: