Vederea incetosata
Buna seara in primul rand, sper sa pot gasi aici macar un sfat la problema mea care ma face sa sufar foarte mult.Mai precis, acum cativa ani am cazut pe gheata foarte tare si m-am lovit in zona crestetului.Pe moment, am ramas imobilizata, dar cand am reusit sa ma ridic am observat ca vederea mea este incetosata (la ambii ochi), .Partea ciudata acum este ca reuseam sa vad si clar dar cu ceva efort.Iar privirea clara nu o pot mentine decat putin, deoarece revine ceata.Deci este oarecum o combinatie, dar in care domina vederea in ceata.De atunci am consultat mai multi medici oftalmologi din Constanta, dar am primit numai raspunsuri insuficiente, unii spuneau chiar ca nu au mai intalnit un asemenea caz.Nu mi-au recomandat nici o invetigatie.Mentionez ca purtam si port ochelari in continuare(aveam +1 la ambii ochi, hipermetropie), dar vederea mea era clara inainte de eveniment, fara sa depun nici un efort.Acum, de cateva luni aceasta problema simt ca se agraveaza, efortul de a vedea clar este imens si ma dor foarte tare ochii.As vrea sa intreb acum, daca mai am vreo sansa ca vederea mea sa revina la normal?Voi merge la un alt medic recomandat de matusa mea, dar pana atunci sunt foarte panicata.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 3problemele de vedere se pot remedia?
- 3Ceata la ochi drept
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 2vedere neclara
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 4Ochi in ceata de 2 luni - keratita stromala?
- 2puncte, chestii sau organisme albe in ochi sau vedere
- 3lacrimarea ochilor excesiva, roseata, vedere in ceata - un raspuns va rog
- 1Pata neagra camp vizual
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 2Probleme ochi:usturime, intepaturi, puncte plutitoare
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 11Halucinatii sau probleme cu ochii ?
- 1probleme cu vederea
- 0Vad linii si puncte sclipitoare
- 2Ochii - dureri in spatele capului
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere