Fractura metatarsian 2 si 3 cu deplasare
Buna ziua,
Acum o saptamana am fost diagnosticat cu fractura de metatarsian la piciorul stang, 2 si 3, la capete (Inainte de imbinarea cu osul falanga). Nu ma aflu in tara si as vrea o a doua opinie asupra tratamentului si evolutiei la care sa ma astept, daca este posibil. As putea trimite si radiografiile daca exista o adresa de mail.
Multumesc
Acum o saptamana am fost diagnosticat cu fractura de metatarsian la piciorul stang, 2 si 3, la capete (Inainte de imbinarea cu osul falanga). Nu ma aflu in tara si as vrea o a doua opinie asupra tratamentului si evolutiei la care sa ma astept, daca este posibil. As putea trimite si radiografiile daca exista o adresa de mail.
Multumesc
8 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa veti mare grija: aceasta fractura este extrem de rara. De obicei se asociaza cu alte leziuni mai severe, alcatuind fractura-luxatie Lisfranc, o entitate grava si cel mai adesea neglijata (nediagnosticata).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Trebuie sa veti mare grija: aceasta fractura este extrem de rara. De obicei se asociaza cu alte leziuni mai severe, alcatuind fractura-luxatie Lisfranc, o entitate grava si cel mai adesea neglijata (nediagnosticata).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Desigur, pe email.
Cu amendamentul ca radiografia nu este intotdeauna suficienta pentru un diagnostic de precizie (capitala este doar examinarea clinica directa).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Cu amendamentul ca radiografia nu este intotdeauna suficienta pentru un diagnostic de precizie (capitala este doar examinarea clinica directa).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Buna dimineata
Am trimis mail pe adresa de contact de pe site ul chirurgia piciorului. Va multumesc
Am trimis mail pe adresa de contact de pe site ul chirurgia piciorului. Va multumesc
V-am raspuns.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu fractura in zona diafizala a metatarsianului V cu deplasare si angulare in focar, cu aparitia in zona respectiva a unui mic fragment osos. Ulterior am fost supusa interventiei chirurgicale si s-a aplicat ghips. Care este perioada maxima in care este interzis sprijinul pe piciorul respectiv sau cand voi putea utiliza o orteza care sa-mi permita sprijinul pe picior si desigur sa-mi faciliteze deplasarea?
Multumesc.
Am fost diagnosticata cu fractura in zona diafizala a metatarsianului V cu deplasare si angulare in focar, cu aparitia in zona respectiva a unui mic fragment osos. Ulterior am fost supusa interventiei chirurgicale si s-a aplicat ghips. Care este perioada maxima in care este interzis sprijinul pe piciorul respectiv sau cand voi putea utiliza o orteza care sa-mi permita sprijinul pe picior si desigur sa-mi faciliteze deplasarea?
Multumesc.
Buna ziua,
Este absolut imposibil sa va raspund fara sa studiez radiografiile.
In orice caz, intervalul este de 2-16 saptamani, in functie de tipul fracturii, de procedeul chirurgical si de datele D-voastra personale.
Astept radiografii pe email.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Este absolut imposibil sa va raspund fara sa studiez radiografiile.
In orice caz, intervalul este de 2-16 saptamani, in functie de tipul fracturii, de procedeul chirurgical si de datele D-voastra personale.
Astept radiografii pe email.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fractura proximala metatars V
- 3fractura oblica cu deplasare a varfului metatarsianului 3 piciorul stang
- 12Fractura metatarsiene laba picior drept
- 1Fractura metatarsian cu deplasare
- 3Fractura fisura metatarsian 5 si recuperare
- 9Fractura oblica cu deplasare metatarsian v
- 7Scoatere Ghips mai repede
- 9Probleme la ghips!
- 3Fractura baza metatarsian 2 fara deplasare
- 8Fractura metatarsiene
- 13Aspenter in loc de fraxiparine
- 1Fractura la degetul mic care s-a sudat prost. ma doare degetul si este umflat
- 3Fractura intraspongioasa baza metatars V picior stang
- 5Fractura baza metatarsian V la piciorul stang
- 1Fractura diafizara metatars deget 5 drept
- 1Fractura subcapitala metatars 2, 3, 4 fara deplasare
- 1Purtarea corecta a ortezei pentru o “ Fractura oblica completa cu deplasare metatars V”
- 1Fractura metatarsian 5, fara deplasare
Mai multe informații despre: factura de metatarsian fractura metatarsian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: