O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
Buna ziua, am o mare problema si daca puteti va rog frumos sa ma ajutati.Am 17 ani si sunt plecata din tara. Am avut acum cativa ani la maseaua respectiva o plomba. mi-a cazut, si am ramas asa nu am mai facut nimic. am facut abces, am fost la doctor mi la spart s a spus dupa 3 zile sa scot maseaua... nu am fost. E i bine de la un timp, mi sa facut o gaura imensa in masea, si sincer nu simteam nimic, de la un timp tot incepea inauntru sa creasca o bucatica de carne, Nu stiu exact ce este..banuiesc ca e nervul.era foarte mic si nu ma durea, dar azi dimineata cand m-am trezit, deja sa umfat foarte tare:(.vreau sa spun ca...mi-a si iesit acea bucatica de carne putin inafara maselei..ce poate fi???ce pot sa fac???va rog frumos ajutati-ma daca puteti deoarece sunt in strainatate si..nu stiu unde sa ma duc...daca puteti sa ma contactati sau sa va contactez undeva...-* V a multumesc
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
3 comentarii
va rog frumos...ajutati-ma cumva..sunt in alta tara si...u stiu ce sa fac.O fata mi-a zis ka a crescut carnea peste dinte si trebuie taiata..mi-e frika..nush refuz sa cred asta..poate dumneavoastra stiti mai bine...Mentionez ca bucatica de carne e ff moale... S i cateodata curge sange
Nu e nerv, ci un polip gingival. Nu e nici o filozofie cu el. Va fi indepartat in timpul extractiei dintelui, sub anestezie, bineinteles.
Mergeti la medic pt extractie. Altfel, radacinile alea lasate acolo pot duce la un abces dentar de toata "frumusetea".
Mergeti la medic pt extractie. Altfel, radacinile alea lasate acolo pot duce la un abces dentar de toata "frumusetea".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 1durere dinti
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 1medicamente pentru durere de masea necariata
- 12Puroi la masea
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 1durere dentara
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 4Durere de masea
- 2Durere masea cu nerv scos