E mult 600 de euro pt un implant?
5 comentarii
depinde de implant(firma)
socotind ca un implant.fara dintele aferent costa in Europa minim 1500, nu cred ca 600 e un pret mare.Minim gasesti cu 400, un implant bun, pus de un medic competent.
Daca compari cu preturile din strainatate nu este mult Am observat ca in fiecare oras este alt pret.De exemplu eu am facut la Oradea cu400, iar o verisoara afacut la Timisoara cu 500, ea venind din Australia sa faca in Romania
Buna ziua, va multumesc tuturor de raspunsuri in special domnului Dr. Cosmin Marin, intr-adevar preturile unui implant difera, nu mi-am pus nici in ziua de azi implant, urmeaza sa imi pun dar as vrea deasemenea sa imi pun si fatete de portelan (Lumineers), nu am dinti urati ci nu reusesc sa obtin acel alb imaculat al dintilor si vreau sa am dintii perfecti, urmeaza sa ma ocup de asta in viitorul apropiat, e foarte important sa ai un zambet perfect. M-ar interesa cat costa aceste fatete, daca se distrug dintii prin fatetare si daca sunt rezistente... Merita sa imi pun fatete sau nu? Sunt inca intr-o dilema cu aceste fatete, nu am dintii urati si mi-e frica sa nu imi distrug dintii prin aplicarea acestor fatete Astept parerea d-voastra.
spre deosebire de fatetele clasice, care presupuneau o slefuire minima a smaltului dentar, lumineers sunt fatete care se aplica direct pe dinti, fara nici un fel de interventie asupra structurii dentare. deci este o manevra reversibila si acesta fiind marele avantaj al fatetelor lumineers.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 4Lucrare dentara sau nu?
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 6sfat pt un implant dentar: osul s-a ingustat
- 5care este timpul de refacere dupa esuarea unui implant dentar?
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 2implant cu 'dinte natural'
- 3tipuri de implante
- 2Implanturi - dinti provizorii
- 0Dinte zirconiu - pata neagra
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 7Implantul dentar se misca.
- 4implanturi dentare
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
- 1Am platit pentru 6 implanturi dar vizibile sunt doar 4, pe radiografie rezulta 6
- 3Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
- 1Efecte secundare implanturi
- 2Slăbire la fața
- 4Implant dentar dupa protezare valvulara
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: