Durere de masea insuportabila !
Buna ziua !
De 2 saptamani ma doare o masea din partea stanga, jos ( nu stiu sa spun exact care masea ) Stiu doar ca e cariata, de 2 ani, la inceput cand mi-a aparut caria nu ma durut, si am tinuto asa pana acuma 2 saptamani, de atunci am dureri insuportabile de masea, plecam si de la scoala pentru ca pur si simplu nu mai puteam de durere, mai exact maseaua este gaurita, am luat deja si Ketonal nu isi mai face efectul nici paduden, nici tuica de casa nu mai merge, daca pun apa rece ma doare si mai tare, daca pun apa calda si mai tare, nu mai stiu ce sa fac, imi vine sa imi dau cu capu de pereti, astazi a inceput sa ma doara si partea stanga a capului de la masea.( Ma spal in fiecare dimineata pe dinti )
Spunetimi un sfat pana Luni cand ma duc la dentist va rog frumos !
Si mai vreau sa imi spuneti ce imi va face la dentist, si daca doare cand imi face injectie sau daca imi umbla la un nerv ?
De 2 saptamani ma doare o masea din partea stanga, jos ( nu stiu sa spun exact care masea ) Stiu doar ca e cariata, de 2 ani, la inceput cand mi-a aparut caria nu ma durut, si am tinuto asa pana acuma 2 saptamani, de atunci am dureri insuportabile de masea, plecam si de la scoala pentru ca pur si simplu nu mai puteam de durere, mai exact maseaua este gaurita, am luat deja si Ketonal nu isi mai face efectul nici paduden, nici tuica de casa nu mai merge, daca pun apa rece ma doare si mai tare, daca pun apa calda si mai tare, nu mai stiu ce sa fac, imi vine sa imi dau cu capu de pereti, astazi a inceput sa ma doara si partea stanga a capului de la masea.( Ma spal in fiecare dimineata pe dinti )
Spunetimi un sfat pana Luni cand ma duc la dentist va rog frumos !
Si mai vreau sa imi spuneti ce imi va face la dentist, si daca doare cand imi face injectie sau daca imi umbla la un nerv ?
3 comentarii
Injectia este o intepatura de ac.Umeaza efectul calmantului si atat.Restul nu doare, esti amortit.Nu merita sa suferi din cauza fricii.
Sa agravat, cred, mi sa umflat sub gingie, si acum ma doare si cand ating dintele, ce sa mai fac ? Poate sa fie puroi ? Am auzit ca, , daca am puroi degeaba ma duc la dentist pt ca imi da sa iau antibiotice. Este adevarat ?
Da este grav, ce mai astepti trebuie sa consulti stomatologul sa urmezi tratament de cateva zile cu antibiotice care sant PASTILE nu te inteleg de fapt tu ce vrei sa te vindeci sau sa se urce PUROIUL la cap.Ai parinti?ei de ce nu te sfatuiesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 4durere de masea
- 2dureri mari masea de minte
- 1durere dinti
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 3dureri insuportabile la o masea
- 3Durere de masea
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 1Durere de ureche tot cu masea si cap
- 1durere acuta in interiorul dintelui
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 1Dureri insuportabileeeeeee