Durere de masea.
Buna ziua! De vreo saptamana am dureri la ultima masea de pa partea dreapta, aceasta find cariata. De cateva zile cred ca s-au inflamat ganglionii si am mici dureri cand inghit. Este posibil sa am o infectie sau doar imi creste maseaua de minte? Am 17 ani si de vreo 5-6 zile am luat augmentin. Ce as putea sa fac sa se dezumfle deoarece durerile au mai disparut. Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Dintele cariat cu siguranta poate implica o infectie ce a dus la umflarea zonei respective. Deasemenea marirea ganglionilor situati in zona gatului sugereaza acelasi lucru. Referitor la maseaua de minte, aceasta nu trebuie sa iasa neaparat la 18 ani, din contra, la pacientii care au acest dinte el incepe sa erupa de obicei dupa varsta de 20 ani. Va recomand sa mergeti la un stomatolog pentru a investiga in amanunt problema.
Dintele cariat cu siguranta poate implica o infectie ce a dus la umflarea zonei respective. Deasemenea marirea ganglionilor situati in zona gatului sugereaza acelasi lucru. Referitor la maseaua de minte, aceasta nu trebuie sa iasa neaparat la 18 ani, din contra, la pacientii care au acest dinte el incepe sa erupa de obicei dupa varsta de 20 ani. Va recomand sa mergeti la un stomatolog pentru a investiga in amanunt problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 6durere insuportabila masea
- 18afectiuni stomatologice
- 20Durere insuportabila
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 8durere cu proteza provizorie
- 2Ma doare maseaua si urechea
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 1Durere, nerv scos, sangerare
- 2Durere de măsea
- 0Dureri dentare
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 10dureri de dinti