Durere de masea.

Buna ziua! De vreo saptamana am dureri la ultima masea de pa partea dreapta, aceasta find cariata. De cateva zile cred ca s-au inflamat ganglionii si am mici dureri cand inghit. Este posibil sa am o infectie sau doar imi creste maseaua de minte? Am 17 ani si de vreo 5-6 zile am luat augmentin. Ce as putea sa fac sa se dezumfle deoarece durerile au mai disparut. Multumesc
1 comentarii

Buna ziua,
Dintele cariat cu siguranta poate implica o infectie ce a dus la umflarea zonei respective. Deasemenea marirea ganglionilor situati in zona gatului sugereaza acelasi lucru. Referitor la maseaua de minte, aceasta nu trebuie sa iasa neaparat la 18 ani, din contra, la pacientii care au acest dinte el incepe sa erupa de obicei dupa varsta de 20 ani. Va recomand sa mergeti la un stomatolog pentru a investiga in amanunt problema.
Dintele cariat cu siguranta poate implica o infectie ce a dus la umflarea zonei respective. Deasemenea marirea ganglionilor situati in zona gatului sugereaza acelasi lucru. Referitor la maseaua de minte, aceasta nu trebuie sa iasa neaparat la 18 ani, din contra, la pacientii care au acest dinte el incepe sa erupa de obicei dupa varsta de 20 ani. Va recomand sa mergeti la un stomatolog pentru a investiga in amanunt problema.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 6La cateva zile dupa polizare au inceput dureri acute pe toti dintii:dreapta sus-jos
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 2Ma doare maseaua si urechea
- 2Ma doare maseaua
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 3Durere de masea insuportabila !
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 0Dureri dentare
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 1durere care nu cedeaza
- 0Durere de masea
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 2Molar inflamat