Durere de masea.
![Loredana17](/arata_img.php?img=cont_161127.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua! De vreo saptamana am dureri la ultima masea de pa partea dreapta, aceasta find cariata. De cateva zile cred ca s-au inflamat ganglionii si am mici dureri cand inghit. Este posibil sa am o infectie sau doar imi creste maseaua de minte? Am 17 ani si de vreo 5-6 zile am luat augmentin. Ce as putea sa fac sa se dezumfle deoarece durerile au mai disparut. Multumesc
1 comentarii
![Dr. Durbac Marius](/arata_img.php?img=cont_135586.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Dintele cariat cu siguranta poate implica o infectie ce a dus la umflarea zonei respective. Deasemenea marirea ganglionilor situati in zona gatului sugereaza acelasi lucru. Referitor la maseaua de minte, aceasta nu trebuie sa iasa neaparat la 18 ani, din contra, la pacientii care au acest dinte el incepe sa erupa de obicei dupa varsta de 20 ani. Va recomand sa mergeti la un stomatolog pentru a investiga in amanunt problema.
Dintele cariat cu siguranta poate implica o infectie ce a dus la umflarea zonei respective. Deasemenea marirea ganglionilor situati in zona gatului sugereaza acelasi lucru. Referitor la maseaua de minte, aceasta nu trebuie sa iasa neaparat la 18 ani, din contra, la pacientii care au acest dinte el incepe sa erupa de obicei dupa varsta de 20 ani. Va recomand sa mergeti la un stomatolog pentru a investiga in amanunt problema.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 99Durere insuportabila de masea
- 0prestarium si dureri dentare
- 1durere dinti
- 6e normal sa ma doara dupa polizarea dintilor?
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 3dureri insuportabile la o masea
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 1durere dentara
- 0Ajutati-ma! Durere de masea! (nervul este scos)
- 0Dureri dentare
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 0Durere acuta de masea
- 2Molar inflamat
- 1Inflamație măsea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: