durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
Am făcut toate analizele, toate sunt în parametri normali iar medicii îmi spun ca sunt sănătoasa.
Eu ma simt foarte rău, cu stare de leşin, dureri de muşchi, presiune puternică în creierul mic şi în tîmple, după care îmi pierd puterile aud, văd dar nu pot să reacţionez.
Ţin să menţionez că nu mi se încleştează gura şi mâinile, în schimb îmi amorţeşte faţa, şi senzaţia de nod în gât pe partea dreaptă. Am făcut echo tiroidian, iar medicul a constatat ca exista un nodul de 3, 6 dar a spus că este neglijabil, să nu-l luăm în considerare.
Vă trimit şi rezultatele la analize:
-anti-tpo -21, pth-19, 2, -t3-1, 7, -t4-115, 7, -tsh-1, 26, -calciu seric total 9, 5, -calciu ionic seric4, 34,
-magneziu seric 2, 01, gpt/alat/alt-15, got/asat/ast-14,
-alectroforeza proteinelor serice: albumina-57.1, alfa 1-2.9, alfa2-14.4, beta1-8.2, beta2-4.4, gamma -13
- hemograma: leucocite-16.23, eritocite-4.44, hemoglobina-14.5, hematocrit-43.1, VEM-97.1, HEM-32.7, trombocite-134, neutrofil-71.5, neutrofil-11.6, limfocit-21.1, cortizol-474.8
Menţionez că toate starile survin brusc, fără un motiv anume.
Va multumesc, si astept un raspuns daca se poate.
Eu ma simt foarte rău, cu stare de leşin, dureri de muşchi, presiune puternică în creierul mic şi în tîmple, după care îmi pierd puterile aud, văd dar nu pot să reacţionez.
Ţin să menţionez că nu mi se încleştează gura şi mâinile, în schimb îmi amorţeşte faţa, şi senzaţia de nod în gât pe partea dreaptă. Am făcut echo tiroidian, iar medicul a constatat ca exista un nodul de 3, 6 dar a spus că este neglijabil, să nu-l luăm în considerare.
Vă trimit şi rezultatele la analize:
-anti-tpo -21, pth-19, 2, -t3-1, 7, -t4-115, 7, -tsh-1, 26, -calciu seric total 9, 5, -calciu ionic seric4, 34,
-magneziu seric 2, 01, gpt/alat/alt-15, got/asat/ast-14,
-alectroforeza proteinelor serice: albumina-57.1, alfa 1-2.9, alfa2-14.4, beta1-8.2, beta2-4.4, gamma -13
- hemograma: leucocite-16.23, eritocite-4.44, hemoglobina-14.5, hematocrit-43.1, VEM-97.1, HEM-32.7, trombocite-134, neutrofil-71.5, neutrofil-11.6, limfocit-21.1, cortizol-474.8
Menţionez că toate starile survin brusc, fără un motiv anume.
Va multumesc, si astept un raspuns daca se poate.
7 comentarii
scrie si despre glicemie, tensiune,...in acele "momente"..
Pentru sebesuldejos
Glicemia 79
TA 10/6.8
Tensiunea peste 11, ma simt rău, cea normala este de 10
Problema este că pulsul variază mult, în 30 secunde variază de la 120 bătăi la 55, când mă simt rău.
Glicemia 79
TA 10/6.8
Tensiunea peste 11, ma simt rău, cea normala este de 10
Problema este că pulsul variază mult, în 30 secunde variază de la 120 bătăi la 55, când mă simt rău.
Tulburarea este una a sistemului nervos si necesita tratament de specialitate, psihiatric.
Pentru doamna Dr. Vochescu Carmen
Va multumesc pentru recomandare, însă menţionez că starile survin indiferent de starea pe care o am, că râd, că plâng, că-mi este bine. Starea de rău survine la două trei ore de la trezire, cu o senzaţie de nod în gât, dar mai accentuată atunci când mă palpez pe partea dreaptă, acolo unde există şi nodulul.
Va multumesc pentru recomandare, însă menţionez că starile survin indiferent de starea pe care o am, că râd, că plâng, că-mi este bine. Starea de rău survine la două trei ore de la trezire, cu o senzaţie de nod în gât, dar mai accentuată atunci când mă palpez pe partea dreaptă, acolo unde există şi nodulul.
Pentru Dr. Vochescu Carmen
Am uitat să menţionez că am fost la neuro-psihiatrie, şi mi-a spus că nu am nimic numai o lipsă de calciu. Tratament cu Ca cu D3, Mg, Fe, am urmat câte o jumatate de an timp de 2 ani.
Va mulţumesc.
Am uitat să menţionez că am fost la neuro-psihiatrie, şi mi-a spus că nu am nimic numai o lipsă de calciu. Tratament cu Ca cu D3, Mg, Fe, am urmat câte o jumatate de an timp de 2 ani.
Va mulţumesc.
De acord cu doamna doctor psihiatru.
Draga ursached. citeste putin despre " anxietatea generalizata. " Doar asa sa te documentezi, nu pentru ca ai sau nu ai asa ceva, concluzia asta o vei lua singura.
Draga ursached. citeste putin despre " anxietatea generalizata. " Doar asa sa te documentezi, nu pentru ca ai sau nu ai asa ceva, concluzia asta o vei lua singura.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 3durere de cap
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 5dureri de cap zilnice
- 4tulburari neurovegetative (rog frumos un medic)
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 10lesinuri dese cauza
- 1Performantele creierului pot fi imbunatatite?
- 1dureri de cap groaznice
- 1Dureri frecvente de cap
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 8Dureri permanente de cap
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 1Exercitați dureri de cap induse
Mai multe informații despre: Durerea de cap Lesinul Creierul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: