dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele

dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele, momente cand vederea este neclara, febra mica, ameteli dimineata, slabit.analizele mi'or iesit bine...prezenta helicobacterului. simptomele astea le am din octombrie...prima simptoma o fost vederea neclara si lipsa poftei de mancare si stare rea.analizele facute: hemoleucograma, leucocite, trombocite.am facut si cardiograma, ECO.ce as putea avea? va rog spuneti'mi
3 comentarii

Descrie te rog vederea neclara? ai o perdea de stelute/ purici ca la TV?

nu...seara cand fac o subfebrilitate de 37 cu 3..pana la 37 cu 5...am o vedere greoaie...da in ultimu timp nam mai avut prb cu vederea..ori mam obisnuit ori nush :|. ce ma deranjeaza este ca un timp ma simt bine si cateva zile pe luna ma simt iar mai rau...slabesc putin...1-2 kg dupaia imi revin...si imi apar nijte bubitze rosii care nu sint sub piele...dimineatza cand ma trez ma simt putin rau..nush ca am facut tot felu de analize...:| si toate bune :D
ms de mesaj :)
ms de mesaj :)

Salut.Am si eu aceleasi probleme cam de o luna.Febra mica seara, dureri de cap ingrozitoare, am slabit, am ameteli, am tulburari de vedere, mancarimi pe corp.Am facut analiza helicobacter pylor si mi-a iesit pozitiv...Te rog mult spune-mi si mie daca dupa atata timp ai reusit sa te tratezi? Ai aflat ce aveai??

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bube pe piele
- 5de 2 ani am probleme cu bila, voma, durere de cap, sange in nas
- 5Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 10Oare sunt nebun?
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 1Durere de cap dupa ceafa cand ma supar
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 0Probleme la stomac?
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 0Dureri de cap interminabile
- 2Oboseala nu pot sa ma ridic din pat
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 1O forma de dureri de cap - va rog, recomandati un medic
- 0Radiografie pulmonara
Mai multe informații despre: Durerea de cap Lipsa poftei de mancare bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: