dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele, momente cand vederea este neclara, febra mica, ameteli dimineata, slabit.analizele mi'or iesit bine...prezenta helicobacterului. simptomele astea le am din octombrie...prima simptoma o fost vederea neclara si lipsa poftei de mancare si stare rea.analizele facute: hemoleucograma, leucocite, trombocite.am facut si cardiograma, ECO.ce as putea avea? va rog spuneti'mi
3 comentarii
Descrie te rog vederea neclara? ai o perdea de stelute/ purici ca la TV?
nu...seara cand fac o subfebrilitate de 37 cu 3..pana la 37 cu 5...am o vedere greoaie...da in ultimu timp nam mai avut prb cu vederea..ori mam obisnuit ori nush :|. ce ma deranjeaza este ca un timp ma simt bine si cateva zile pe luna ma simt iar mai rau...slabesc putin...1-2 kg dupaia imi revin...si imi apar nijte bubitze rosii care nu sint sub piele...dimineatza cand ma trez ma simt putin rau..nush ca am facut tot felu de analize...:| si toate bune :D
ms de mesaj :)
ms de mesaj :)
Salut.Am si eu aceleasi probleme cam de o luna.Febra mica seara, dureri de cap ingrozitoare, am slabit, am ameteli, am tulburari de vedere, mancarimi pe corp.Am facut analiza helicobacter pylor si mi-a iesit pozitiv...Te rog mult spune-mi si mie daca dupa atata timp ai reusit sa te tratezi? Ai aflat ce aveai??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intepaturi in cap
- 5durere de cap de o perioada lunga de timp
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 0durere de cap care nu trece
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 7durere extrema de cap
- 2durere de cap si insomnii
- 0durere de cap
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 0dureri de cap in fiecare zi
- 6suspiciune colangiocarcinom.. avea greţuri, nu putea să mănînce şi nici nu suporta mirosul de
- 28dureri gat si ceafa persistente, doresc sfat ORL!
- 3greata si lipsa pofta de mancare
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 2Ce boli pot da dureri de cap?
- 3trombocite mari
- 4Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Lipsa poftei de mancare bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: