dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele, momente cand vederea este neclara, febra mica, ameteli dimineata, slabit.analizele mi'or iesit bine...prezenta helicobacterului. simptomele astea le am din octombrie...prima simptoma o fost vederea neclara si lipsa poftei de mancare si stare rea.analizele facute: hemoleucograma, leucocite, trombocite.am facut si cardiograma, ECO.ce as putea avea? va rog spuneti'mi
3 comentarii
Descrie te rog vederea neclara? ai o perdea de stelute/ purici ca la TV?
nu...seara cand fac o subfebrilitate de 37 cu 3..pana la 37 cu 5...am o vedere greoaie...da in ultimu timp nam mai avut prb cu vederea..ori mam obisnuit ori nush :|. ce ma deranjeaza este ca un timp ma simt bine si cateva zile pe luna ma simt iar mai rau...slabesc putin...1-2 kg dupaia imi revin...si imi apar nijte bubitze rosii care nu sint sub piele...dimineatza cand ma trez ma simt putin rau..nush ca am facut tot felu de analize...:| si toate bune :D
ms de mesaj :)
ms de mesaj :)
Salut.Am si eu aceleasi probleme cam de o luna.Febra mica seara, dureri de cap ingrozitoare, am slabit, am ameteli, am tulburari de vedere, mancarimi pe corp.Am facut analiza helicobacter pylor si mi-a iesit pozitiv...Te rog mult spune-mi si mie daca dupa atata timp ai reusit sa te tratezi? Ai aflat ce aveai??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bube pe piele
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 3dureri zilnice de cap
- 2Durere de cap, mana amortita
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 1pocnesc timpanele...dureri de cap
- 1Lipsa poftei de mâncare?
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 10Durere de cap si ureche
- 3bubite
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 8Dureri permanente de cap
- 1bube rosii pe piele copil 3 ani
- 2dureri, usturime in git, febra
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 0Durere de cap cand ma enervez
Mai multe informații despre: Durerea de cap Lipsa poftei de mancare bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: