dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele

14-02-2009
Cosman
Nu este medic/terapeut
Cosman
dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele, momente cand vederea este neclara, febra mica, ameteli dimineata, slabit.analizele mi'or iesit bine...prezenta helicobacterului. simptomele astea le am din octombrie...prima simptoma o fost vederea neclara si lipsa poftei de mancare si stare rea.analizele facute: hemoleucograma, leucocite, trombocite.am facut si cardiograma, ECO.ce as putea avea? va rog spuneti'mi
3 comentarii
0
30-12-2009, ora 12:45
radu19
Nu este medic/terapeut
radu19
Descrie te rog vederea neclara? ai o perdea de stelute/ purici ca la TV?
0
30-12-2009, ora 15:19
Cosman
Nu este medic/terapeut
Cosman
nu...seara cand fac o subfebrilitate de 37 cu 3..pana la 37 cu 5...am o vedere greoaie...da in ultimu timp nam mai avut prb cu vederea..ori mam obisnuit ori nush :|. ce ma deranjeaza este ca un timp ma simt bine si cateva zile pe luna ma simt iar mai rau...slabesc putin...1-2 kg dupaia imi revin...si imi apar nijte bubitze rosii care nu sint sub piele...dimineatza cand ma trez ma simt putin rau..nush ca am facut tot felu de analize...:| si toate bune :D
ms de mesaj :)
0
28-03-2011, ora 00:30
doru1982
Nu este medic/terapeut
doru1982
Salut.Am si eu aceleasi probleme cam de o luna.Febra mica seara, dureri de cap ingrozitoare, am slabit, am ameteli, am tulburari de vedere, mancarimi pe corp.Am facut analiza helicobacter pylor si mi-a iesit pozitiv...Te rog mult spune-mi si mie daca dupa atata timp ai reusit sa te tratezi? Ai aflat ce aveai??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Nu ai poftă de mâncare? Fii invitatul tău la masă
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • Lipsa poftei de mâncare la copil
  •