ameteli de vreo 5 luni
Buna seara. De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat. Cand ma ridic de pe scaun ( doar de pe scaun, nu si din pat ) sau cand imi indrept coloana imi simt pulsul in ceafa si in urechi, iar la cateva secunde ametesc. Nu ma doare capul deloc, doar pulsatii si ameteala. Si tiuituri groaznice in urechi. Am fost la ORL si mi s-a spus ca nu am nimic la urechea interna. Mi-am facut analizele si toate sunt in parametrii normali, am fost la cardiolog si am facut un test doppler.Mi s-a spus ca sangele circula normal spre creier. Mi-am facut radiografire cervicala, am o spondiloza, dar medicul mi-a spus ca nu ar trebui sa am probleme de la ea.
Sufar de boala Basedow Graves, iau Carbimazole, folosesc de asemenea si Frontin si Fevarin pentru atacuri de panica si Prestarium si Lokren pentru hipertensiune.
Nu mai stiu ce sa fac, imi este groaza sa-mi schimb pozitia corpului, as dori un sfat. Ce sa mai fac?
Cu multumiri
Merina
Sufar de boala Basedow Graves, iau Carbimazole, folosesc de asemenea si Frontin si Fevarin pentru atacuri de panica si Prestarium si Lokren pentru hipertensiune.
Nu mai stiu ce sa fac, imi este groaza sa-mi schimb pozitia corpului, as dori un sfat. Ce sa mai fac?
Cu multumiri
Merina
2 comentarii
1. Puteti sa mergeti si la o consultatie la Neurologie.
2. Nu stiu daca faceti corect tratamentul pt atacurile de panica. Fevarinul e pt depresie si Frontinul (alprazolam) nu aveti voie sa luati mai mult de 3 luni. Altfel da dependenta.
3. Cititi si celelalte prospecte de medicamente pe care le luati. Pot fi efecte secundare de la acestea sau cele pt tensiune nu isi mai fac efectul si trebuie schimbate.
2. Nu stiu daca faceti corect tratamentul pt atacurile de panica. Fevarinul e pt depresie si Frontinul (alprazolam) nu aveti voie sa luati mai mult de 3 luni. Altfel da dependenta.
3. Cititi si celelalte prospecte de medicamente pe care le luati. Pot fi efecte secundare de la acestea sau cele pt tensiune nu isi mai fac efectul si trebuie schimbate.
Si eu am aceleasi simptome ca si tine Merina! Mai ai acele pulsatii cand te ridici de pe scaun?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli, gaze, gust metalic, saliva maro-deschis-rosiatica
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 8contractii musculare in timpul noptii
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 4Senzatii simptome ciudate
- 1Ameteli dupa betaserc
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 9Stari de voma si ameteala
- 9Ameteala permanenta
- 7Ameteli periodice
- 0Ameteli si dureri usoare, senzatie neplacuta la cap
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 4Ameteala stare de slabicune
- 1Cauza amețelilor mele
- 1Ameteala in urma consumului unor alimente din comert
Mai multe informații despre: Ameteala