ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
am si eu o problema de aproape 1 an de zile. am 29 de ani si trec printro perioada f. delicata.ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli dureri sub coasta dreapta dar nu frecvente, dureru in capul stomacului cand si cand, prin burta tot timpul imi bolboresesc matele si am slabit cam 20 kg. intr-un an de zile, asa o duc de un an trei zile sunt bine dupa acea cu simtomele astea o duc 4-5 zile si iar din nou tot asa.si mai simt cate o data ceva in gat si nu merge in jos nicicum si atunci ma simt f. rau incep senazatiile de voma dar fara varsaturi si imi taie apetitul de mincare.sincer nici eu nu mai stiu.am facut o gramada de analize de sange dar totul iese bine, am facut ct. abdominal este bine tot, am facut ct.cap este bine, plamini este bine endoscopie am o hernie hiatala mica si o gastrita pe care am tratato si o tratez din iulie anul trecut, mincare de un an tot la regim, am facut analize de sange la ficat, pancreas si sunt bune, nu mai stiu ce sa fac. daca ma poate ajuta cineva sami spuna ce sa mai fac ai sunt f. recunoscator.va multumesc
5 comentarii
ecografie pentru fiere. S-ar putea sa aveti dischinezie biliara.
Vedeti sa nu aveti si calculi. Eu insami am acum probleme cu fierea si vreau sa repet o ecografie ca nu am mai facut de 3 ani ( am fierea stramba si nu dreneaza, am si predispozitie in familie de calculi).
Cel mai nimerit ar fi sa mai mergeti la medicul de familie. Poate va da trimitere spre ecogragrafie abdominala.
Sanatate
Vedeti sa nu aveti si calculi. Eu insami am acum probleme cu fierea si vreau sa repet o ecografie ca nu am mai facut de 3 ani ( am fierea stramba si nu dreneaza, am si predispozitie in familie de calculi).
Cel mai nimerit ar fi sa mai mergeti la medicul de familie. Poate va da trimitere spre ecogragrafie abdominala.
Sanatate
multumesc mult dar saptamina trecuta am facut ecografie 3d abdominala si a iesit bine toate, acolo cred ca se vede tot ce ai. si intrun an cred ca am facut. 20 de acografe la fiere si ficat, rinichi. dar toate ies bine. pentru asta sunt necajit ca nu iese rau nimic si ma simnt nasol cum am zis 3 zile sunt bine si am pofta de mancare si nu ma doare nimic iar urmatoarele 4-5 zile sunt terminat.asa o duc de 1 an de zile.{dar ce analize se fac sa se vada calculii)multumesc mult
Poate o diagnosticare cu un electrosomatograf ar evidentia cauza problemelor dvs. Din cate stiu eu prima consultatie si diagnosticare costa 150 lei si cam toate orasele mari au cabinete de acest gen.
-
Multa sanatate!
-
Multa sanatate!
multumesc mult danabv. iti las id. meu ca nu prea stiu cum sa trimit imail. -. sau daca nu lasamil al tau sa pot vb. cu tine te rog. multumesc mult
Sunt curios cum ai rezolvat. Daca ai putea sa imi raspunzi as fi bucuros... trec prin aceeasi situatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 5vomit dupa ce mananc
- 2am nevoie urgent urgent de ajutor - de 3 trei zile nu pot sa mananc nimic
- 40ameteli
- 5senzatie de lesin si stari de voma
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 4o stare generala proasta: voma dupa cina si dimineata
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 0stari de voma
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 24Ametesc foarte rau!
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 1stare de voma
- 1dureri abdominale, in partea dreapta... in zona ficatului
- 10Administrare Linex forte capsule
- 1diaree, lesin.
- 4Ametela la miscare
- 4AMETELI INEXEPLICABILE !! Ajutor ! Insolatie sau altceva?
Mai multe informații despre: Diareea Ameteala Oboseala Voma durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Diareea acută la copil
- Oboseala cronica (sindromul burn-out)
- Diareea acută infecțioasă
- Holera
- Varsaturile (emeza, voma)
- Diareea calatorului
- Diareea cronica la copii
- Amețeala
- Oboseala
- Diaree