Pierderi de echilibru si amorteli.
Buna seara! Ma numesc Alina si am 20 de ani. Nu stiu daca pun intrebarea in sectiunea corespunzătoare, dar in ultima vreme, dimineata ma trezesc cu tălpile amortite si nu-mi simt deloc degetele. Ma gândeam ca aceasta ar putea veni in urma faptului ca in timpul mersului, imi incordez foarte mult picioarele pentru a nu-mi pierde echilibrul. Deasemenea mi se umfla foarte mult picioarele, am dureri destul de mari la nivelul acestora si mi se sparg si venele destul de des.
Precizez ca am ameteli foarte mari, uneori cand merg imi pierd brusc echilibrul. De asemenea cand merg cu masina, nu pot sa stau cu ochii deschiși, imi fuge imaginea din fata ochilor.
Iar cu o ultima precizare, tin sa mentionez ca sufar de hipotiroidism, iar in urma unui control la neurolog pentru un fel de "carcel" ce mi se pune intr-o anumita zona a creierului, am facut si o radiografie la coloana cervicala de unde a rezultat ca am o deformare la nivelul vertebrelor c5, c6.
Ce imi recomandati sa fac mai departe? Unde ar trebui sa merg? Va mulțumesc pentru timpul acordat!
Precizez ca am ameteli foarte mari, uneori cand merg imi pierd brusc echilibrul. De asemenea cand merg cu masina, nu pot sa stau cu ochii deschiși, imi fuge imaginea din fata ochilor.
Iar cu o ultima precizare, tin sa mentionez ca sufar de hipotiroidism, iar in urma unui control la neurolog pentru un fel de "carcel" ce mi se pune intr-o anumita zona a creierului, am facut si o radiografie la coloana cervicala de unde a rezultat ca am o deformare la nivelul vertebrelor c5, c6.
Ce imi recomandati sa fac mai departe? Unde ar trebui sa merg? Va mulțumesc pentru timpul acordat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 4Stare de ameteala
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 4Calvitia hipotiroidiana!
- 0Suplimentul Animal Cuts interfera cu tratamentul Euthyrox?
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 0Mixedem
- 1Ameteli si puls mare
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul Ameteala hipotiroidia talpa amortita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: