Pierderi de echilibru si amorteli.
Buna seara! Ma numesc Alina si am 20 de ani. Nu stiu daca pun intrebarea in sectiunea corespunzătoare, dar in ultima vreme, dimineata ma trezesc cu tălpile amortite si nu-mi simt deloc degetele. Ma gândeam ca aceasta ar putea veni in urma faptului ca in timpul mersului, imi incordez foarte mult picioarele pentru a nu-mi pierde echilibrul. Deasemenea mi se umfla foarte mult picioarele, am dureri destul de mari la nivelul acestora si mi se sparg si venele destul de des.
Precizez ca am ameteli foarte mari, uneori cand merg imi pierd brusc echilibrul. De asemenea cand merg cu masina, nu pot sa stau cu ochii deschiși, imi fuge imaginea din fata ochilor.
Iar cu o ultima precizare, tin sa mentionez ca sufar de hipotiroidism, iar in urma unui control la neurolog pentru un fel de "carcel" ce mi se pune intr-o anumita zona a creierului, am facut si o radiografie la coloana cervicala de unde a rezultat ca am o deformare la nivelul vertebrelor c5, c6.
Ce imi recomandati sa fac mai departe? Unde ar trebui sa merg? Va mulțumesc pentru timpul acordat!
Precizez ca am ameteli foarte mari, uneori cand merg imi pierd brusc echilibrul. De asemenea cand merg cu masina, nu pot sa stau cu ochii deschiși, imi fuge imaginea din fata ochilor.
Iar cu o ultima precizare, tin sa mentionez ca sufar de hipotiroidism, iar in urma unui control la neurolog pentru un fel de "carcel" ce mi se pune intr-o anumita zona a creierului, am facut si o radiografie la coloana cervicala de unde a rezultat ca am o deformare la nivelul vertebrelor c5, c6.
Ce imi recomandati sa fac mai departe? Unde ar trebui sa merg? Va mulțumesc pentru timpul acordat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 32 zile am avut niste ameteli ingrozitoare
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 1Ameteala inexplicabila, amorteala brate
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 7probleme de tiroida
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 1Ameteala
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 28Encefalita Hashimoto sau hipotiroidismul cauza pt episodul psihotic?
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 0Am 14 ani si am avut o sinuzita, care se pare ca nu e vindecata complet
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 1Valori crescute tiroida
- 2Ameteli in continuu fara dureri de cap sau alte simptome
- 3Un sfat tălpi amorțite
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul Ameteala hipotiroidia talpa amortita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: